Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 39

Twee Esports toernooien brengen de besten ter wereld naar Dallas voor Quake Champions en The Elder Scrolls Legends

  9 aug. 2018
07:06
Het is nog maar een weekje wachten op QuakeCon 2018 en we wilden jullie graag even herinneren aan de twee grote esports toernooien die tijdens het evenement plaatsvinden – The Elder Scrolls: Legends Masters Series en het volgende grote evenement voor Quake Champions, De QuakeCon Open.


TESL Masters Series – Donderdag 9 augustus – vrijdag 10 augustus
Kwalificatiewedstrijden voor The Elder Scrolls: Legends Masters Series, met zowel online als offline evenementen, zijn al bezig sinds 30 juni en de competitie is intussen geslonken tot de top-16 beste spelers van de wereld. Deze kaartspelgladiatoren komen op donderdag 9 augustus bijeen op QuakeCon om te strijden voor hun deel van de $50,000 prijzenpot. Het pad naar de laatste krachtmeting staat gepland om op vrijdag 10 augustus omstreeks 17:15 uur van start te gaan. Fans die aanwezig zijn op QuakeCon kunnen de competitie live bijwonen in de esports Arena, terwijl de rest online kan kijken via https://www.twitch.tv/teslegends.

De QuakeCon Open – Vrijdag 10 augustus – zondag 12 augustus
QuakeCon is bekend voor de geweldige Quake-competities en dit jaar zal de Quake Champions QuakeCon Open alles naar een hoger niveau tillen. Het toernooi van dit jaar brengt enkele van de beste esports-spelers ter wereld samen, waaronder Rapha & DaHanG van Team Liquid die samen gaan strijden in een 2v2-Deathmatch voor hun deel van een prijzenpot van maar liefst $175,000. De competitie start op vrijdag 10 augustus met 2v2-finales die zaterdagavond op de planning staan.

Echter bevat de competitie dit jaar ook een bonusronde…met een twist! Spelers uit de acht beste 2v2-teams zullen doorstoten om het alleen op te nemen – tegen zowel teamgenoten als vijanden – in een 1v1, alles of niets-duel showdown voor een gooi naar ultieme glorie en een extra $25,000. Deze intense Duel-competitie start op zondag 12 augustus. Alle Quake Champions toernooi-actie kan live gevolgd worden in de esports Arena op QuakeCon of door online af te stemmen op twitch.tv/quake.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers