Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

Grote finale eSports WRC Powered by Hyundai Line up coureurs schema en details onthuld

 15 aug. 2018
06:45
Bigben en Hyundai Motor Company onthullen met trots de details van de grote finale van eSports WRC powered by Hyundai die zal plaatsvinden op 18 augustus in het Service Park van ADAC Rallye Deutschland (Bostalsee, Duitsland).

Na 13 kwalificatierondes hebben 8 spelers uit 7 landen een plaats veroverd voor de finale van 2018:

Rang Naam Land Totaal
1 WED SUBEE203 Hongarije 253
2 TX3 NEXL Frankrijk 221
3 WED JON ARMSTRONG VK 187
4 MIHALUR Finland 160
5 CAR JONNO. VK 156
6 TX3 RARES Roemenië 137
7 WED GREEKMAN Griekenland 135
8 TX3 GTKRYSPAPL Polen 122

Na een fantastisch seizoen met 5 overwinningen en in totaal 10 podiumplaatsen bij 13 evenementen, is de Hongaarse coureur WED SUBEE203 de MVP van het seizoen, en met 253 punten een van de favorieten voor de eindzege. Subee had tijdens de finale van 2017 nog de vierde plaats gehaald. Opmerkelijk genoeg is dit ongeveer dezelfde route als Nexl vorig jaar aflegde naar de kampioenstitel. Zal de geschiedenis zich herhalen?

In de finale van dit jaar moeten spelers twee kwalificatiefasen met elk drie stages doorlopen, voordat ze de kroon kunnen claimen. Aan het einde van de eerste fase zullen er slechts 6 spelers over zijn, dit wordt teruggebracht tot 4 na de tweede kwalificatiefase. In de grote finale zullen de 4 beste e-coureurs het tegen elkaar opnemen in 3 extra stages van wat een epische finale belooft te worden. De beste van deze coureurs gaat naar huis met de eSports WRC powered by Hyundai-trofee.

Aan het einde van de finale worden de 3 beste spelers beloond met prijzen. De racer in polepositie mag vertrekken achter het stuur van een Hyundai i20, ter waarde van € 20.000,-.

• 1e plaats: een Hyundai i20 coupé
• 2e plaats: een officiële Playseat WRC-racestoel en een Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod-stuurwiel met een Rally Wheel Add-On Sparco R383 Mod.
• 3e plaats: een officiële Playseat WRC-racestoel.
• 8 finalisten: Een Nacon 2.1 set hoofdtelefoons en een Nacon-muismat.

Net als vorig jaar wordt de MVP van het seizoen beloond voor zijn prestaties tijdens de 8 maanden van de intense competitie. Playseat en Thrustmaster bieden Subee met veel plezier een officiële Playseat WRC-racestoel aan, samen met een forse Thrustmaster-set, inclusief een wheelbase TS-XW Racer, T3PA PRO-pedalen, een Rally Wheel Add-on Sparco R383-mod, een TSS-handrem en een TM Racing Clamp. Gefeliciteerd Subee!

Het beste team wordt ook beloond. Met veel plezier leveren Nacon en Thrustmaster een Pro-gamer Nacon-pakket (stoel, toetsenbord, muis en hoofdtelefoon) en een Thrustmaster®-pakket inclusief TSS-handrem Sparco-mod en TM Racing Clamp aan elk lid van de WRC EDRIVERS CLUB (WED): Subee203, Jon Armstrong, Greekman en Komatsu. Felicitaties aan iedereen voor hun fantastische prestaties dit seizoen!

De deelnemers kunnen tijdens de finale racen in optimale omstandigheden dankzij de 9 simulators van Playseat (Sensation Pro) en Thrustmaster® (Rally Wheel Add-on Sparco® R383 Mod op een TS-XW Racer + T3PA PRO-pedalen + 2 TSS-handrem Sparco-mods, één als een progressieve handrem, de andere als sequentiële versnellingspook).

Fans en spelers van over de hele wereld krijgen de kans om de finale te volgen, want die wordt live gestreamd op de Facebook-pagina van de game. Het schema is als volgt:

- 18 augustus – 18:45 PM – 19:30 PM (CET): Livestream van de grote finale (4 spelers / 3 stages)

Naast de competitie zijn er tal van andere activiteiten waar de finalisten en hun gasten aan kunnen deelnemen – om er een onvergetelijke ervaring van te maken.
Wie wordt de derde wereldkampioen WRC eSports en wint een Hyundai i20 met een waarde van €20,000? Ontdek het op 18 augustus!

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content