Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 192

Destiny 2: Forsaken op Gamescom 2018

 24 aug. 2018
08:44
Bungie en Activision hebben vandaag tijdens de Blizzard live stage show op gamescom een nieuwe cinematic trailer van Destiny 2: Forsaken onthuld. Nadat de meest beruchte schurken in het sterrenstelsel ontsnappen, staan alleen jij en Cayde-6 – de meest legendarische Hunter, gezworen om de City te beschermen – tussen hen en je thuis. Een Vanguard gaat niet ten onder zonder gevecht. Aanschouw Cayde’s laatste strijd.Destiny 2: Forsaken op Gamescom
In aanloop naar de release van Destiny 2: Forsaken op 4 september verwelkomde Bungie Europese spelers op Gamescom, om daar voor het eerst de nieuwe hybride Gambit-modus te spelen. Deze nieuwe manier om Destiny te spelen biedt voor elk type speler wat wils; het collaboratieve en onvoorspelbare van PvE en competitieve karakter van PvP zijn naadloos verbonden.

Gambit Free Trial
Daarnaast kondigden Bungie en Activision een Gambit Free Trial* aan die beschikbaar is voor alle Destiny 2 bezitters. Deze Trial vindt plaats van 1 september om 19:00 uur tot 2 september 19:00 uur op PlayStation 4, de Xbox One reeks inclusief de Xbox One X en pc. De pc-versie is exclusief beschikbaar op Battle.net, het online gaming platform van Blizzard. En vergeet de spelregels niet: Vecht. Verzamel. Verzilver. Infiltreer. Verzamel je fireteam of matchmake online met andere spelers.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers

 PSN ID: barthez-2008