Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
- Ja, een Xbox scarlet
50%
- Ja, een PlayStation 5
11%
- Google Stadia voor mij!
5%
- Ik blijf bij Nintendo
16%
- Voorlopig niet
10%
- Anders...
8%
 Reacties: 1   Stemmen: 359

Make headlines in F1 2018 – Nu verkrijgbaar

 24 aug. 2018
10:30
Spelers kunnen vanaf vandaag wereldwijd aan de slag met F1 2018: de officiële videogame van de 2018 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en de Xbox One-familie, waaronder Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam).

F1 2018 biedt de meest complete F1-ervaring ooit. De game bevat alle officiële teams, auto’s, coureurs en circuits uit het 2018-seizoen. Daarnaast zijn er 20 iconische, klassieke auto’s uit de rijke historie van de sport inbegrepen. Circuit Paul Ricard maakt een spectaculair debuut in de franchise, terwijl de Hockenheimring, de historische thuishaven van FORMULA 1 EMIRATES GROSSER PREIS VON DEUTSCHLAND 2018, glorieus terugkeert.

"Wij hebben alles op alles gezet om F1 2018 dichter bij de échte sport te brengen dan ooit tevoren. Er zijn aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd op vele vlakken", zegt Lee Mather, Game Director van F1 2018. "De in-game suspensie en chassis verversen nu met 1000htz, wat betekent dat de simulatie in de game veel authentieker is dan ooit tevoren Zo is het verschil tussen moderne auto’s en klassiekers vele malen groter. Moderne auto’s maken gebruik van geavanceerde aerodynamica en downforce, terwijl de rijstijl in klassiekers afhankelijker is van de grote hoeveelheid grip van de banden."

Lee vervolgt: "De visuele weergave van de sport is nog nooit zo realistisch geweest in een game, mede dankzij een nieuw belichtingssysteem, iconische hittedamp en levendige, atmosferische elementen. We hebben de carrièremodus uitgediept door het Research & Development-systeem van ieder team te verbeteren en ook spelen de splinternieuwe persinterviews een belangrijke rol in de wereld van F1. Teams zijn op zoek coureurs met specifieke karaktereigenschappen en het is aan jou om te kiezen of je je gedraagt als een sportman of als een ‘showman’ als je onder druk staat. We kunnen niet wachten op het moment dat spelers met de game aan de slag gaan."

De geprezen carrièremodus is uitgebreider en beter dan ooit, mede dankzij de toevoeging van persinterviews, die gevolgen hebben voor de rest van de loopbaan van de coureur. Ze hebben directe invloed op jouw positie en toekomst binnen het team en de sport. Daarnaast heeft ieder team, als gevolg van onderzoek en ontwikkeling, een unieke ‘tech tree’ met inherente sterktes en zwaktes. Aan de hand daarvan kun je bekijken op welke manieren je jouw auto kunt verbeteren. Deze verbeteringen kunnen aan het einde van het seizoen onder druk komen te staan als er mogelijke veranderingen worden doorgevoerd in het reglement. Ook dit is een primeur in de franchise.

F1 2018 is nu wereldwijd beschikbaar voor het PlayStation 4 computer entertainment systeem en de Xbox One-familie, waaronder de Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam).

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers