Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Langverwachte Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta nu live

 11 sep. 2018
00:35
Black Ops komt tot leven als nooit tevoren in de privébeta van Call of Duty: Black Ops 4 Blackout, die nu is begonnen, als eerste op PlayStation 4. Dit betekent dat de Call of Duty-community voor het eerst aan de slag kan met Blackout, de gloednieuwe modus van Black Ops 4, die spelers dropt in een Battle Royale-ervaring. Hierin moeten ze op de unieke Call of Duty: Black Ops-manier strijden tot de laatste speler is overgebleven. Als eerbetoon aan de Black Ops-serie, bevat Blackout populaire personages, wapens en iconische onderdelen van klassieke maps, dit alles op de grootste map in de geschiedenis van de franchise, compleet met land-, zee- en luchtvoertuigen. The privébeta levert waardevolle gebruikersfeedback en -gegevens op, die Activision en ontwikkelaar Treyarch zullen gebruiken ter voorbereiding van de lancering van de diepste en spannendste Call of Duty-game ooit op 12 oktober.

"De Blackout-beta is nog maar het begin van een lange reis die we met onze fans willen maken", aldus Dan Bunting, co-studiohoofd, Treyarch. "We zullen Blackout voor de lange termijn ondersteunen. Black Ops heeft zo’n rijke geschiedenis dat we Blackout steeds weer kunnen updaten en doorontwikkelen om het voor de community leuk en fris te houden. Het is in alle opzichten een viering van het fenomeen Black Ops en het is van groot belang dat onze community deze modus al voor de lancering speelt. We kunnen niet wachten om de feedback te zien en te horen van spelers, wanneer die een voorproefje hebben genomen op wat er in oktober gaat gebeuren."

Het Blackout Private Beta-schema is als volgt:

PlayStation 4:
Start: maandag, 10 september om 19.00 uur
Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur Xbox One en pc private beta**:
Start: vrijdag, 14 september om 19.00 uur
Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur 

Pc open beta: 
Start: zaterdag, 15 september om 19.00 uur
Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur 

"De ontwikkeling van Blackout was een buitengewone onderneming en we zijn enorm trots op wat het team heeft bereikt", aldus Mark Gordon, Co-Studio Head van Treyarch. "Het is geweldig om te zien hoe Blackout het hele team heeft betrokken op manieren die we nooit eerder zagen. We brengen de enorme rijkdom van Black Ops met bijzonder veel plezier tot leven te brengen in Blackout, en kunnen niet wachten om in de aanloop naar de lancering de feedback van de community te ontvangen. "

Blackout is diep geworteld in de Black Ops-serie, die inmiddels goed is voor meer dan 200 miljoen spelers die de game 15 miljard uren speelden. Blackout levert enkele van de geweldigste personages en iconische locaties uit Black Ops, Black Ops II, Black Ops III en Black Ops 4. De privébeta bevat een verscheidenheid aan nieuwe en klassieke speelbare personages, waaronder campaign-personages als Mason, Reznov en Woods; Zombies-personages als Richtofen en Takeo; en Specialists als Crash, Battery en Seraph, om er maar eens een paar te noemen. De uitgestrekte Blackout-map laat spelers vechten op locaties die zijn geďnspireerd door de favoriete maps van Black Ops-fans, zoals Nuketown, Firing Range, Raid, Cargo en meer.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers