Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

War Child UK Presents Bethesda Game Studios in Concert

 11 sep. 2018
11:23
Toonaangevende liefdadigheidsorganisatie War Child UK, is verheugd om samen met Bethesda Softworks, een ZeniMax Media onderneming, en Metropolis Music War Child UK Presents Bethesda Game Studios in Concert aan te kondigen, een avond toegewijd aan live muziek van de prijswinnende videogame ontwikkelaar in de Londense Hammersmith Apollo op zaterdag 3 november.

Bethesda Game Studios in Concert maakt deel uit van War Child UK's Armistice in 2018, een fondsenwervende evenementenreeks, live uitgevoerd door het Parallax-orkest en koor, en omvat een show gevuld met muziek van de befaamde componisten Inon Zur en Jeremy Soule. Met nummers van enkele van Bethesda Game Studios’ populairste titels, waaronder Fallout®3, Fallout®4, The Elder Scrolls V: Skyrim® en de aankomende Fallout®76 en andere verrassingen, belooft het een muzikale avond te worden die je niet mag missen.

Bethesda Softworks is verheugd om samen te werken aan het concert met War Child UK, een organisatie die streeft naar een wereld waar kinderlevens niet langer door oorlog worden verscheurd, en kondigt graag aan dat alle inkomsten van de ticketverkoop voor de show rechtstreeks naar het goede doel gaan.

De ticketverkoop voor het concert start op 12 september vanaf 9 uur, met startprijzen vanaf £45. Daarbovenop zijn er twee VIP ticketopties beschikbaar met keuze van plaatsen, exclusieve merchandise, een pagina van de Fallout 76 partituur gesigneerd door componist Inon Zur en een gelimiteerd aantal Meet and Greet-tickets voor na de show met de componist, die op het concert aanwezig zal zijn.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers