Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Ferrari Essentials Pack beschikbaar voor Project CARS 2

 12 sep. 2018
09:25
Slightly Mad Studios en BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigen met trots de release van de vierde en tevens laatste expansion pack voor Project CARS 2 aan: de Ferrari Essentials Pack. De pack is nu los verkrijgbaar of als onderdeel van de Project CARS 2 Season Pass.

Beleef alle passie van Maranello's motorsport op Ferrari's eigen mythische test-track, de Pista di Fiorano en treedt in de voetsporen van Scuderia's grootste race legendes. Maak je klaar om op hoge snelheid door de bochten van het Mugello Circuit te racen in acht onweerstaanbare Ferrari iconen, die alle prestaties, acceleratie en jaren van uitmuntende sportieve prestaties die de ‘Prancing Horse' het meest geliefde race icoon van de wereld maken, bevatten.

Domineer in sportscar- en GT racing in de Ferrari 250 Testa Rossa en de Ferrari 250 GT Berlinetta. Twee volbloed race legendes die de competitie domineedere in de jaren ´50 en ´60, door het behalen van honderden overwinningen, waaronder algehele winst bij op LE Mans en de World Championship of Makes.

Tem de ruwe kracht van de vlammende Ferrari 512 BB LM, een V12 monster die in zijn tijd-perk het ethos van dikke motoren, brute horsepower en grote aero en geluid definieerde.

Zoek de grenzen op van de ultieme auto die Enzo Ferrari maakte, de weergaloze Ferrari F40. Een supercar die Ferrari's decennialange ervaring en iconische design belichaamt met een machine zonder dollops of turbo-charged power en een ongekend verlangen om vlammen.

Voel het schokken en stoten van spec'-racing op zijn best in de Ferrari F355 Challenge die verder bouwt op de reputatie van de unieke Ferrari Challenge serie- het kampioenschap voor ongekende, bumper-tegen-bumper race actie.

Maak je reis door jaren van Ferrari passie compleet met drie van de meest begeerde auto's van deze tijd: de track-only Ferrari FXX K met meer dan 1000 PK en onwaarschijnlijke ‘downforce', de onweerstaanbare Ferrari 458 Speciale A, voor velen een van de meest complete auto's in de wereld en de ronkende, schaamteloze en bevreesde Ferrari F12tdf die gemaakt is door Maranellos technici en testrijders met slechts een doel: jouw vaardig-heden op de proef te stellen.

Naast de acht auto's en twee banen zijn er zes Career Events beschikbaar, waarmee Project CARS 2 bestuurders gemotiveerd worden de ziel van de ‘Prancing Horse' te ervaren.

Update 7 is nu beschikbaar voor Project CARS 2. DE PROJECT CARS 2 "FERRARI ESSENTIALS PACK": DLC BEVAT:

CARS (8)
1957 Ferrari 250 Testa Rossa
1961 Ferrari 250 GT Berlinetta
1978 Ferrari 512 BB LM
1987 Ferrari F40
2001 F355 Challenge
2015 Ferrari FXX K
2015 458 Speciale A
2016 Ferrari F12tdf

TRACKS (2)
Pista di Fiorano
Mugello Circuit Ferrari Road Car Showcase

CAREER EVENTS (6)
355 Challenge Trophy
Classic Touring Trophy
FXX K Program Showcase
Ferrari's F40 Celebration
GR.4 Vintage Trophy

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers