Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Shadow of the Tomb Raider nu wereldwijd verkrijgbaar

 14 sep. 2018
12:45
Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics kondigen met trots aan dat Shadow of the Tomb Raider, het nieuwste deel in de veelgeprezen en bekroonde Tomb Raider-serie, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.

Om de release van Shadow of the Tomb Raider te vieren, heeft Square Enix een verbluffende lanceringstrailer uitgebracht, die meer laat zien van de emotionele reis die spelers moeten maken om het beslissende moment van Lara Croft® te ervaren.

“Ik ben al vanaf het begin bij de reboot betrokken en ik ben heel blij dat ik de afgelopen jaren sturing aan de serie mocht geven,” zegt Dan Chayer-Bisson, game director bij Eidos-Montréal. "Shadow of the Tomb Raider levert iets speciaals voor alle fans van de serie, of dit nu je eerste Tomb Raider-ervaring is of elk deel hebt gespeeld. Het team en ik zijn trots op wat we hebben gecreëerd en we hopen dat spelers overal ter wereld genieten van Lara's beslissende moment."

"Met Shadow of the Tomb Raider heeft ons ontwikkelteam fantastisch werk geleverd om tot een aangrijpend einde van Lara’s oorsprongsverhaal te komen, terwijl de game ook de andere sterke punten van ons als studio aan het licht brengt,” zegt David Anfossi, studiohoofd bij Eidos-Montréal. "Eidos-Montréal is goed in het bouwen van boeiende, overtuigende werelden en Shadow of the Tomb Raider zet die traditie op ijzersterke manier voort.”

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden.

De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics. De game is nu beschikbaar voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers