Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 585

Rollercoaster Tycoon Adventures komt binnenkort naar Nintendo Switch

 16 nov. 2018
11:09
Bigben en Atari maken vandaag bekend dat RollerCoaster Tycoon Adventures op 29 november verschijnt voor Nintendo Switch. RollerCoaster Tycoon Adventures brengt de legendarische RollerCoaster Tycoon-serie naar een nieuwe generatie en combineert klassieke RollerCoaster Tycoon-gameplay met gloednieuwe twists, allemaal toegespitst op de mogelijkheden van Nintendo’s unieke console. Of je nu thuis speelt of onderweg, geweldige avonturen in het attractiepark van je dromen wachten op je!

RollerCoaster Tycoon Adventures is het nieuwste deel in één van de bestverkochte en meest geliefde franchises in de geschiedenis van pc-gaming. RollerCoaster Tycoon is bedacht door de legendarische game-ontwikkelaar Chris Sawyer en verscheen oorspronkelijk in 1999 voor Windows-pc’s, waarop de serie al snel veel fans kreeg. Ontwikkeld door Nvizzio Creations, werd hun respect voor het RollerCoaster Tycoon-merk meegebracht naar deze nieuwe game. RollerCoaster Tycoon Adventures maakt optimaal gebruik van de innovatieve mogelijkheden van de Nintendo Switch, inclusief zijn mobiliteit, flexibiliteit en touchscreenfuncties en geeft een spannende, toegankelijke nieuwe draai aan de wereld van RollerCoaster Tycoon.

“Toen de Nintendo Switch vorig jaar werd gelanceerd, wisten we dat we de geliefde RollerCoaster Tycoon-serie naar dat systeem moesten brengen” zegt Fred Chesnais, Chief Executive Officer, Atari. “RollerCoaster Tycoon Adventures past perfect bij het systeem, omdat de voornaamste gameplay, het bouwen en managen van je ultieme attractiepark, erg goed werkt op de Nintendo Switch, waarbij spelers naadloos kunnen wisselen tussen spelen in handheldstijl en tv-stijl.”

In RollerCoaster Tycoon Adventures bouwen spelers hun entertainmentparadijs in drie verschillende spelstanden — Adventure (een variant op de klassieke Campaign-modus), uitdagende Scenarios en de open Sandbox-modus. Meer dan 120 spannende attracties, restaurants en winkels zorgen voor volop levendigheid in de parken, terwijl intuïtieve achtbaanbouwmogelijkheden spelers heel gemakkelijk de ruigste en spectaculairste achtbanen laten bouwen. Vier unieke thema-omgevingen, samen met opties om water en grond te (ver)vormen, garanderen dat geen twee parken hetzelfde zijn. De gestroomlijnde simulatie en in-game economie zorgen ervoor dat spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus het park van hun dromen bouwen. Of je nu speelt op tv of onderweg, het was nog nooit zo makkelijk om pretpark eigenaar te worden in RollerCoaster Tycoon!
Kenmerken:

• Gevarieerde spelstanden: Bouw waanzinnige parken in drie spelstanden - Adventure, Scenario en Sandbox.
• Kies je eigen avontuur: Het nieuwe Event-systeem verschijnt voor het eerst in de RollerCoaster Tycoon-serie en garandeert dat elk park uniek is. Wanneer er speciale dingen in je park gebeuren, kom je voor lastige keuzes te staan. Zo levert elke keer dat je de Adventure-stand speelt weer een nieuw Tycoon-verhaal op.
• Geef je park naar eigen smaak vorm: Kies uit 50 levendige kleuren voor het aanpassen van attracties, achtbanen, winkels en restaurants. Transformeer je park door het toevoegen van vooraf gemaakte paden, groengebieden en rivieren. Kies als omgeving voor je park uit vier sterk verschillende locaties: Alpine, Moon, Canyon en Tropics!
• Bouw de achtbaan van je dromen: Plaats zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen in je park - Wooden, Steel, Winged, Hyper, Inverted, Dive en Accelerator.
• Intuïtief managementsysteem: Gestroomlijnd management en toegankelijke tools maken van RollerCoaster Tycoon Adventures het meest toegankelijke deel in de RollerCoaster Tycoon-franchise en de perfecte game voor Nintendo Switch.
• Tal van attracties: Kies uit meer dan 120 spectaculaire attracties, restaurants en winkels voor je park, van een nederige draaimolen tot de ontzagwekkende Roto-Drop, allemaal vormgegeven met geavanceerde beeldeffecten.
• Gameplay-flexibiliteit: Speel hoe je wilt: met de Nintendo Switch Joy-Con-controllers of touchscreenbesturing. RollerCoaster Tycoon Adventures wordt vormgegeven in 1080p in tv-stijl en in 720p in handheldstijl.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2019
Laatste actieve gebruikers