Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623

Trailblazers scheurt naar de winkel voor Switch en PS4

 16 nov. 2018
13:38
Rising Star Games heeft vandaag in samenwerking met de onafhankelijke ontwikkelaar Supergonk aangekondigd dat Trailblazers, de eerste echte, 2-2 coöperatieve arcade racespel, nu beschikbaar is op het Nintendo Switch systeem en PlayStation 4.

Trailblazers is een frisse nieuwe coöperatieve racetitel met een innovatieve on-track game mechanic: verf de baan, boost met je eigen kleur en werk als een team om te winnen! Race in teams van maximaal drie tegen drie, schilder de baan tijdens het rijden en leg hierbij de belangrijke gebieden vast om zo dynamisch mogelijk te kunnen racen en je team te helpen!

Ervaar levendige beelden, betoverende tracks en de schroeiende sensatie van snelheid waarbij spelers de baan beschilderen om voor elk team boost-stroken te creëren. Schilder over de paden van je tegenstander om voordeel voor je team te winnen. Race met flair en stijl om skill points te verzamelen om naar de overwinning te scheuren.

Trailblazers Gameplay Kenmerken:
• Exclusief Nintendo Switch Karakter: Een nieuw karakter wordt geïntroduceerd in de race line-up – de arrogante ruimte kikker en vader van Boo – Boo’s vader!

• Toegang tot alle content: Switch spelers kunnen vanaf het begin endgame content ervaren!

• Campaign modus: Speel op verschillende circuits door de melkweg en word vermaakt door de capriolen van de meest eclectische set racers aan deze kant van de kosmos.

• Een muzikaal feest: Geniet van de retro-futuristische soundtrack die perfect bij de stijl van de game past. Goedgekeurde soundtrack met artiesten zoals; Skope, Derevolutions, A. Skillz en meer.

• Award Winning Artwork: Prachtig artwork ontworpen door BAFTA bekroonde kunstenaar Will Milton.
• Prachtige omgeving: In de race voor glorie zullen spelers zich een weg banen door bergketens, weelderige bossen en de droge woestijnen in Trailblazers
• Diverse personages: Elke bestuurder speelt een rol in de race gemeenschap en samen ontvouw je het verhaal van de Trailblazers wereld, elk met een specifieke rol en stijl van autorijden.
• Futuristische wagens: Kies in de showroom uit de snelste racewagens in de Melkweg, elk met aangepaste statistieken die passen bij elke speelstijl en type track.
• Cross-platform: Speel samen of tegen spelers van hetzelfde of een ander platform!

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers