Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

Farming Simulator 19 nu beschikbaar op PC, Xbox One en PS4

 20 nov. 2018
12:12
Farming Simulator 19 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac en brengt je de grootste en beste Farming Simulator game ooit, boordevol nieuwe voertuigen, activiteiten, gewassen, dieren, tools en manieren om te spelen – solo of met vrienden. De Farming Simulator franchise heeft miljoenen spelers in de loop der jaren vermaakt, dankzij de unieke mix van progressieve gameplay en management binnen het universele thema van landbouw. De launch trailer benadrukt het allemaal en laat de herwerkte grafische engine zien met prachtige omgevingen en modellen.

Met meer dan 300 voertuigen en tools om te gebruiken van alle toonaangevende merken, waaronder John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr en nog veel meer, is het aan jou om je te specialiseren terwijl je de boerderij ontwikkelt en uitbreidt vanuit een van de drie unieke startsituaties. Begin met geen eigendommen maar veel geld om de boerderij van je dromen te bouwen, of kies voor een meer hardcore speelstijl van een kleine startboerderij met beperkte middelen – de keuze is aan jou, samen met welke gewassen je wilt verbouwen, welke dieren te verzorgen en welke missies je gaat proberen.

Nieuwe gewassen en berijdbare paarden breiden je opties ten opzichte van voorgaande edities enorm uit. Daarnaast is er een verbeterde multiplayer waarmee maximaal 16 spelers (6 op console) kunnen samenwerken op dezelfde kaart, elk met eigen stukken land en uitrusting om te gebruiken. Geniet van de groeiende Farming Simulator ervaring door community mods te downloaden op consoles en PC/Mac!

Farming Simulator 19 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers