Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 554

Eerste gameplay-beelden van Mage Elontir in Warhammer Chaosbane onthuld

 17 dec. 2018
06:30
Na de introductie van de soldaat Konrad Vollen, onthullen Bigben en Eko Software vandaag met veel plezier een video van de Mage Elontir, één van de vier speelbare personages in Warhammer: Chaosbane.De High Elf Mage Elontir heeft als veteraan al eerder tegen de krachten van Chaos gevochten, eerst bij Praag en later tijdens het beleg van Kislev, waarmee hij binnen zijn gelederen een zekere bekendheid heeft verworven. Hij is specialist in aanvallen op afstand en kan als meester van Winds of Magic vele spreuken gebruiken, terwijl zijn behendigheid hem helpt om snel buiten het bereik te raken van vijanden die hem van dichtbij aanvallen.

Net als elk speelbaar personage, heeft Elontir een unieke vaardigheid: met de rechter stick van de controller of door de spatiebalk ingedrukt te houden kan hij nauwkeurig de positie bepalen van het gebied waar zijn spreuken effect hebben. Hierdoor kan Elontir bijvoorbeeld de tijd vertragen op het pad van de vijand, zodat zijn bondgenoten de hordes van Chaos makkelijker kunnen slachten. Met dezelfde vaardigheid kan Elontir ook een groep vijanden nauwkeurig naar bondgenoten duwen die gespecialiseerd zijn in gevechten op korte afstand.

Warhammer: Chaosbane biedt spelers ook toegang toteen unieke game-mechanic die alle 4 speelbare personages kunnen activeren: door de Chaos-hordes af te slachten kunnen helden hun Bloodlust-meter vullen. Zodra deze helemaal is gevuld, kunnen spelers hun razernij activeren om nieuwe, ultra-krachtige vaardigheden te gebruiken. Dankzij zijn gebeden aan Hoeth, de Elven-god van kennis en leren, kan Elontir een unieke skill tree volgen voor toegang tot krachtige spreuken.

Warhammer: Chaosbane is de eerste hack-and-slash-game die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles. De game speelt vlak na de grote oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk der mensen verwoestte en de wereld op de rand van instorten bracht. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, High Elf, Wood Elf of Dwarf en op avontuur gaan in verschillende iconische locaties uit het heroïsche Warhammer Fantasy Battles-universum, dat tot de verbeelding spreekt van miljoenen fans over de hele wereld.

Warhammer: Chaosbane is momenteel in ontwikkeling en komt in 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2019
Laatste actieve gebruikers