Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 188

Launch trailer voor Life is Strange 2

 23 jan. 2019
10:45
Square Enix External Studios en DONTNOD Entertainment delen met veel plezier de lanceringstrailer van Life is Strange 2 Episode 2.

Het tweede deel van Life is Strange 2 is getiteld ‘Rules’ en verschijnt wereldwijd op donderdag 24 januari 2019 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc/Steam.

Bekijk hier de lanceringstrailer van Life is Strange 2 Episode 2:Episode 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen in de eerste aflevering. Na een tragisch ongeluk in Seattle en de manifestatie van een vreemde, bovennatuurlijke kracht slaan de broers Sean en Daniel Diaz op de vlucht voor de politie. Inmiddels is het winter geworden, wat het er niet eenvoudiger op maakt.

Naarmate Daniel meer vertrouwd raakt met zijn bovennatuurlijke vermogens, worden die steeds bepalender voor het verhaal. Daniel moet leren zijn kracht onder controle te houden, zodat hij een minder groot gevaar vormt voor hemzelf of anderen. Tegelijkertijd moeten de broers zijn vermogens verbergen voor een wereld die ze niet zou begrijpen.

De twee broers moeten het eens worden over een aantal regels om de vermogens van Daniel verborgen te houden. Nooit in het openbaar. Praat er nooit over. Vlucht als er gevaar dreigt. Maar in hoeverre kan iemand van 9 jaar oud zich daar aan houden?

De populaire Captain Spirit keert terug in Episode 2 van Life is Strange 2. Het wordt spelers aangeraden om eerst The Awesome Adventures of Captain Spirit™ te voltooien, want Episode 2 reageert op de opgeslagen gegevens van Captain Spirit: acties die zijn gekozen in Captain Spirit, hebben gevolgen in Episode 2. The Awesome Adventures of Captain Spirit is 100% gratis verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc/Steam.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers