Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 585

De officiŽle WRC game is terug

 25 jan. 2019
00:53
Na een afwezigheid van twee jaar is de legendarische WRC Game terug. Bigben en Kylotonn maken met veel plezier bekend dat WRC 8, de officiŽle game van het FIA World Rally Championship (WRC) 2019, in september verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Op basis van feedback van de community en aanwijzingen van het eSports WRC Championship heeft Kylotonn de tijd genomen om alle aspecten van de game te verbeteren: betere graphics, meer technische routes, helderder pace-notes en een uitgebreidere carriŤremodus. WRC 8 zal WRC7 op elk vlak overtreffen, met name waar het de besturing en realistische physics van de voertuigen betreft.

Nadat de WRC in 2018 een episch seizoen beleefde, waarin de strijd om de kampioenstitel pas op de laatste ochtend van het seizoen in AustraliŽ werd beslist, belooft 2019 alweer een fascinerend jaar te worden. In WRC 8 kunnen spelers hun coureur kiezen uit de officiŽle teams van het seizoen 2019, dat wordt gekenmerkt door de terugkeer van Sťbastien Ogier (6-voudig wereldkampioen) van CitroŽn Racing, vergezeld door Esapekka Lappi, terwijl Toyota zijn fabrikantstitel van 2018 zal verdedigen met Jari-Matti Latvala, Kris Meeke en Ott Tšnak. 2019 wordt ook gemarkeerd door de terugkeer van de 9-voudige wereldkampioen en WRC-legende Sťbastien Loeb, die dit jaar voor Hyundai Motorsport rijdt ter ondersteuning van Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen en Dani Sordo. Ondertussen zal M-Sport Ford met Elfyn Evans en Teemu Suninen ook weer de nodige aandacht trekken.

WRC 8 biedt hiernaast een selectie van WRC 2- en Junior WRC-coureurs en een aantal historische wagens die zeer binnenkort wordt onthuld. Ook zijn er meer dan 100 speciale stages in 14 landen die de behendigheid en concentratie van spelers tot het uiterste beproeven. In de diepgaande, intens spannende carriŤrestand kun je je wagen tot in de details verbeteren en je team steeds verder ontwikkelen.

Een nieuw, dynamisch weersysteem is ontwikkeld om willekeurige elementen aan de race-ervaring toe te voegen en het realisme van de game te vergroten. Het omgaan met wisselende weersomstandigheden is een echte uitdaging voor coureurs, die erop moeten reageren met aangepaste grip, instellingen van de wagen en hun bandenkeuze, daarbij gesteund door het weerteam voor de beste tips en informatie over de nieuwste voorspellingen. Omdat de weersomstandigheden niet alleen visuele effecten met zich meebrengen kunnen ze een cruciale rol in je carriŤre spelen.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2019
Laatste actieve gebruikers