Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 337

Korting op meer dan 50 multiplayer-titels voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop

  7 feb. 2019
08:14
Met zijn unieke Joy-Con-controllers en mogelijkheden om zowel op tv als onderweg te spelen, is de Nintendo Switch perfect om mensen samen van games te laten genieten. De Europese “Samen Spelen”-actie in de Nintendo eShop loopt van donderdag 7 februari 15:00 uur CET tot donderdag 21 februari 23:59 uur plaatselijke tijd en biedt korting op meer dan 50 Nintendo Switch-titels met multiplayer-opties. Houd het nieuws op de Nintendo Switch in de gaten en bezoek de Nintendo eShop als de actie op donderdag begint om alle aanbiedingen te bekijken.

Spelers die graag samenwerken kunnen met de Kong-familie genieten van coöp-platformfun in Donkey Kong Country: Tropical Freeze, of Captain Toad door kijkdoosachtige puzzels loodsen in Captain Toad: Treasure Tracker. Deze games zijn tijdens de actie te koop met respectievelijk 33% en 30% korting op de reguliere prijzen in de Nintendo eShop. Familie en vrienden kunnen ook waar en wanneer ze maar willen genieten van een actierijke vakantie-ervaring in GO VACATION – dat te koop is met 30% korting op de reguliere eShop-prijs. Wie trek heeft in een stevige competitie zit goed met Puyo Puyo™ Tetris®, dat met 40% korting te koop is.

Andere hoogtepunten zijn onder meer Guacamelee! 2, Diablo III: Eternal Collection, EA SPORTS™ FIFA 19, Street FighterTM 30th Anniversary Collection en Monster Hunter Generations Ultimate™. Al deze games doen mee aan de actie, met kortingen tot 80% op de reguliere eShop-prijzen.

De “Samen Spelen”-actie geldt ook voor een schat aan indietitels, inclusief de boogschietpartygame TowerFall, die gevechten met maximaal zes spelers mogelijk maakt, de briljante coöppuzzelgame Death Squared, de ritmische dungeon crawler Crypt of the NecroDancer: Nintendo Switch Edition en de hardcore platformer Super Meat Boy.

Verzamel je vrienden en check de kortingen op een heleboel multiplayer-vriendelijke games voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop ‘Samen Spelen’-actie. Deze actie duurt van donderdag 7 februari 15:00 uur CET tot donderdag 21 februari 23:59 plaatselijke tijd. Bezoek de Nintendo eShop als de actie op donderdag begint om alle kortingen te bekijken, en houd het nieuws op de Switch in de gaten voor meer informatie.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content