Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 523

Origin Access-leden kunnen Anthem vr release spelen en aan de slag met veel nieuwe games

 15 feb. 2019
07:52
Dit zijn de nieuwste PC-games die deze maand naar Origin Access komen voor zowel Basic- als Premier-leden:

Madden NFL 19 Bouw jouw Madden Ultimate Team en laat je meeslepen door het realisme op het veld terwijl je speelt als de beste spelers uit de NFL.
Gone Home Verken en verzamel aanwijzingen in deze first-person thriller en ontdek wat er precies gebeurd is met je leven, anders zal jouw huis nooit meer hetzelfde zijn.
Star Wars: The Force Unleashed Vernietig alles op je pad om te bewijzen dat jij Darth Vaders belangrijkste Sith-leerling bent.
Star Wars: The Force Unleashed 2 Kies de lichte of de duistere zijde van de Force om de geheimen uit je verleden te ontrafelen.
LEGO Star Wars: The Complete Saga Sloop het Keizerrijk steen voor steen en beleef het Star Wars-verhaal als nooit tevoren.
LEGO Star Wars III: The Clone Wars Duels met lightsabers, intergalactische ruimtegevechten en een leger van ontelbare klonen separatisten bestrijden was nog nooit zo leuk.

Origin Access Premier-leden kunnen als eerste de Anthem: Legion of Dawn Edition spelen vanaf 15 februari om de vernietiging van de mensheid te voorkomen.

Met een Origin Access Basic-abonnement kunnen spelers volledig gebruikmaken van een groeiende verzameling van meer dan 130 games en 10 uur lange Play First-proefversies spelen voor nieuwe en aankomende EA-games, dagen voordat ze officieel uitkomen. Origin Access Premier-leden krijgen alles in Basic en daarnaast kunnen ze zolang ze lid zijn nieuwe, volledige EA-games voor PC als eerste onbeperkt spelen.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content