Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 197

Nacon kondigt asymmetrische draadloze controller aan voor PS4

 27 feb. 2019
08:17
BIGBEN INTERACTIVE, ontwerper en distributeur van gaming-accessoires, kondigt met plezier aan dat het bedrijf een nieuwe licentieovereenkomst heeft gesloten met Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) voor de komende release van een draadloze controller voor PlayStation 4 (PS4) onder het NACON-merk. De Asymmetric Wireless Controller wordt begin 2019 verwacht en biedt een asymmetrische layout voor de sticks en extra ergonomie, waarmee spelers een nieuw alternatief krijgen om mee te spelen op PS4.De NACON Asymmetric Wireless Controller is voorzien van een oplaadbare batterij en USB-ontvanger, die wordt gebruikt als Bluetooth-verbinding met ononderbroken overdracht tot 7 meter van de console, zelfs tijdens lokale multiplayer-sessies. De Bluetooth-verbinding van de draadloze controller maakt ook audio- en chatfuncties via de headsetaansluiting mogelijk.

Naast alle essentiŽle functies van een PS4-controller, inclusief een volledig functioneel touchpad en alle besturingsfuncties, is in de Asymmetric Wireless Controller ook een knop voor batterijniveau-indicatie geÔntegreerd. Deze knop bevindt zich aan de achterkant van de controller en laat spelers snel controleren of het batterijniveau nog voldoende is, zonder dat ze daarvoor de game hoeven te onderbreken. Met functies en ergonomie die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van spelers te voldoen, biedt deze draadloze controller van NACON met zijn asymmetrische sticks een alternatieve manier om op de PS4 te spelen. Spelers kunnen deze controller ook aansluiten op hun pc.

De NACON Asymmetric Wireless Controller, met officiŽle licentie van Sony Interactive Entertainment voor de PS4, is in het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar in Europa voor de verkoopadviesprijs van 59,90 euro.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers