Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

Johnny Cage te zien in nieuwe Mortal Kombat trailer

 28 feb. 2019
10:05
Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11-trailer uitgebracht met daarin een favoriete klassieke vechter: Johnny Cage. De onbezonnen actiester en vechtkunstenaar keert wijzer en volwassener terug, maar is nog altijd even scherp en zorgt ervoor dat niemand vergeet dat hij nog steeds de nummer één is. Cage vecht nu om EarthRealm te redden, en om te bewijzen dat hij in werkelijkheid een nog moedigere held is dan op het witte doek.Johnny Cage is het nieuwste speelbare personage in de groeiende lijst van Mortal Kombat™ 11-vechters, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal en Jade.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuwe onthullingen over Mortal Kombat 11 volg je de populaire livestream Kombat Kast van NetherRealm op Twitch, YouTube, Twitter, Facebook en Mixer.

Mortal Kombat 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn. Iedereen die voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One of Xbox One X reserveert bij geselecteerde verkopers, krijgt bovendien toegang tot de bètaversie, die vanaf 28 maart 2019 beschikbaar is voor de genoemde platforms.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content