Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

Dissidia Final Fantasy NT komt binnenkort naar Steam

  1 mrt. 2019
07:59
Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de razendsnelle, epische arenagevechten van DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition op 12 maart 2019 beschikbaar komen voor pc (STEAM) en het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem. Voor het eerst kunnen STEAM-gebruikers hun vaardigheden testen in online–multiplayergevechten met teams van drie vechters die spelers kunnen vormen met meer dan 25 unieke personages uit de hele FINAL FANTASY-series.

In DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition kunnen spelers de game gratis* proberen, met een wekelijks wisselend aanbod aan personages uit het enorme aantal van de volledige DISSIDIA FINAL FANTASY NT-game. Daarnaast kunnen spelers van DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition online spelen tegen spelers die de volledige game bezitten. Individuele personages en wapens zijn ook apart te koop, zodat spelers ook van hun favoriete personages kunnen genieten wanneer deze niet meer deel uitmaken van het wisselende aanbod.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT is een uniek 3-vs-3, teamgebaseerd knokspel waarin spelers moeten samenwerken om hun rivalen te overwinnen en het slagveld te domineren. Deze game is ontwikkeld in samenwerking met de ervaren vechtgamestudio Team NINJA van KOEI TECMO GAMES. DISSIDIA FINAL FANTASY NT bevat vele personages uit de hele FINAL FANTASY-serie, krachtige summons, online- en offline-spelstanden, aanpassingsmogelijkheden voor personages, een gloednieuw, origineel verhaal en heel veel meer. Alle spelers zijn welkom om de arena te betreden en hun vaardigheden te beproeven. In DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition kunnen spelers een klein deel van de volledige game spelen en de epische multiplayergevechten ontdekken die alleen in deze unieke online-arena mogelijk zijn.
DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition komt op 12 maart 2019 beschikbaar op STEAM en het PlayStation 4-systeem, terwijl de volledige DISSIDIA FINAL FANTASY NT-game nu verkrijgbaar is voor de PlayStation 4.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content