Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

Stel bekende recepten samen met ongelooflijke nieuwe resultaten in Atelier Lulua: The Scion of Arland

 19 mrt. 2019
14:42
KOEI TECMO Europe heeft vandaag details over het Synthesis gameplay-systeem onthuld, evenals een onmisbare Limited Edition-versie voor hun aankomende release, Atelier Lulua: The Scion of Arland.

Volg de avonturen van de jonge Lulua Frixell en ga op zoek naar de mysteries van een oude codex en het land Arland zelf! Tijdens Lulua’s reis zal ze prachtige landen ontdekken – sommige nieuw en nog niet ontdekt – terwijl anderen zijn getroffen door het getij van de tijd sinds Rorona, Totori en Meruru ooit door Arland hebben gereisd. In diverse omgevingen vinden spelers grondstoffen en als ze elk gebied volledig verkennen, ontgrendelen ze niet alleen nieuwe plaatsen om te verkennen, maar hebben ze ook een grotere kans om zeldzamere bronnen te vinden om Lulua te helpen bij haar zoektocht naar de ultieme waarheid over het mysterieuze koninkrijk Arland.

Deze zeldzame materialen worden gebruikt als onderdeel van het Synthesis-systeem van de game, een fundamenteel onderdeel van de Atelier-serie waarmee alchemisten nieuwe items kunnen maken. In Atelier Lulua: The Scion of Arland zullen spelers de codex moeten ontcijferen die tijdens hun avontuur zal helpen. Het Synthesis-systeem combineert de ‘kwaliteit’ en ‘trait’-systemen van de Arland-trilogie, waardoor items geheel nieuwe kenmerken krijgen, samen met de ‘elementen’ en ‘boost item’ van de mysterieuze trilogie, waardoor items krachtige vaardigheden krijgen die niet eerder mogelijk waren. Deze frisse, maar vertrouwde systemen werken samen met het nieuwe ‘Awakened Effects’ mechanisme voor een overvloed aan mogelijkheden voor aspirant alchemisten.

Wanneer je bij de ketel bent, kunnen spelers een grondstof gebruiken met het ‘Awakened Effects’-vermogen in de mix om het resulterende item een secundair element te geven – combineer een Fire Damage Awakened Effect-materiaal met een Thunder Bomb – en het resulterende item is een bom die zowel donder als vuur gebruikt voor een verwoestende slag! Terwijl spelers alle complexiteit van het Synthesis-systeem leren, kunnen ze een verscheidenheid aan unieke en nuttige items maken voor gebruik in het hele land van Arland en in de strijd.

Naast de nieuwe gameplay-details onthulde KOEI TECMO ook een betoverende Limited Edition versie van Atelier Lulua: The Scion of Arland, exclusief verkrijgbaar bij de NISA Europe Online Store. De Limited Edition is gevuld met must-have content voor Aterlier fans, inclusief: een fysieke versie van de game, een hardcover art book, de ‘Sound Archives’ officiële soundtrack, sleutelhangers van Lulua & Rorona, een deluxe stoffen poster, alles in een verrukkelijke collectors box met artwork van de jonge aspirant alchemist Lulua.

Het nieuwste deel in de gekoesterde Atelier-franchise van GUST Studio zal op 24 mei 2019 in heel Europa worden uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Windows PC via Steam.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content