Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 360

Nieuwe Gameplay trailer World War Z onthuld

  5 apr. 2019
14:09
Saber Interactive en Focus Home Interactive hebben net een nieuwe Gameplay Overview Trailer uitgebracht voor World War Z, de langverwachte co-op shooter geïnspireerd door de kaskraker van Paramount Pictures. Oliver Hollis-Leick, Creative Director van Saber, neemt in de video een diepe duik in de intense actie die spelers kunnen verwachten terwijl ze scavengen, rennen, en hordes honderden zombies knallen.

De co-op campaign van World War Z speelt zich af gedurende vier episodes, elk met vier chapters, plaats vindend in Jeruzalem, Moskou en Tokio. Voor dat je aan een chapter begint moet je een class en weapon loadout kiezen. Of je nou het team ondersteunt met ammo en heals, je specialiseert in explosieven of verwoestende vuurkracht loslaat, je vindt altijd wel een class die bij elke speelstijl past.

In World War Z vertelt elke speelsessie haar eigen unieke overlevingsverhaal met behulp van de AI director, die zich constant aanpast aan jouw acties en die van jouw squad. Een stille benadering wordt bijvoorbeeld beloond met minder zombie spawns, waardoor je kostbare kogels kan besparen. Als het aankomt op grote swarm events kunnen squads in de moeilijkheden ook mogelijk extra verdedigende equipment krijgen zoals een extra auto turret of mortar.

Naast de verhalende campaign kunnen spelers ook 4v4 tegen elkaar spelen in verschillende Player vs Player vs Zombies modi. Dit is inclusief zombie-twists op klassiekers zoals King of the Hill, Domination en Deathmatch, naast de gloednieuwe Scavenge Raid en Vaccine Hunt modi. Kijk hier onze PvPvZ trailer om een geheugenverfrisser te krijgen over de competitieve ondode actie.


   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers