Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 203

Nieuwe modi Attack on Titan 2: Final Battle onthuld

 11 apr. 2019
15:16
KOEI TECMO Europe heeft vandaag een overvloed aan informatie vrijgegeven over de nieuwe gameplaysystem en speelbare personages in de opkomende titel A.O.T. 2: Final Battle. De nieuwste game in de serie kolossale actiegames, gebaseerd op het wereldwijde animefenomeen ‘Attack on Titan’, staat op de planning voor een release op 5 juli 2019 voor de PlayStation 4, Nintendo Switch, de Xbox One systemen inclusief Xbox One X en digitaal op Windows PC via Steam.

A.O.T. 2: Final Battle biedt aspirant-commandanten de kans om hun eigen corps te maken en de strijd aan te gaan om het land buiten de muren terug te krijgen in de actievolle Territory Recovery Mode. Bij de start kunnen spelers de naam en het embleem van hun corps aanpassen, naast een commandant aanwijzen uit alle speelbare personages in de game – inclusief de zelfgemaakte Scout van A.O.T. 2. Territory Recovery Mode heeft twee rondes. De eerste is een ‘Base’ fase waarin spelers vrij rondlopen, socializen met bondgenoten, materiaal gebruiken om equipment te voorbereiden en upgraden en zichzelf voorbereiden op het komende gevecht. Zodra die fase voltooid is begint de ‘Outer Campaign’ fase; Scouts zullen in deze spannende sectie buiten de muren reizen in de hoop stukken land voor de mensheid te claimen.

Een reeks opmerkelijke nieuwe uitrustingen wordt aan Scouts aangeboden voor hun gevechten tegen de titanische tegenstanders. De standaard ‘Slashing Gear’ is terug; waar ze zwaarden uitrusten met hun ODM om snel ledematen af te hakken, naast de krachtige ‘Shooting Gear’ actie waar de zwaarden worden vervangen met geweren. Shooting Gear biedt de keuze tussen eenhandige aanvallen, waarmee Titan-onderdelen richten en ontwijken makkelijk wordt maar dat wel zorgt voor snellere gasconsumptie en minder sterke aanvallen, of tweehandige aanvallen die flinke schade uitdelen terwijl het moeilijker is om slagen te ontwijken. Scouts krijgen ook een revolutionair wapen in hun strijd tegen de Titans: de Thunder Spear, met de hoogste kracht in het hele arsenaal en waarmee een Titan in één klap uitgeschakeld kan worden.

Scouts met jeukende kanden kunnen nu pre-orderen en toegang krijgen tot bonuscontent voor de ultieme ‘Attack on Titan’ ervaring. Wie A.O.T. 2: Final Battle koopt (fysiek of digitaal) op PlayStation 4 en Xbox One tijdens de eerste launchmaand krijgt het ‘Queen of Historia’ kostuum voor Christa, de ‘Young Male Coat’ voor Kenny, ‘Plain Clothes (Underground City)’ voor Levi en het ‘One-piece Dress’ kostuum voor Mikasa. PlayStation 4 spelers krijgen ook vroege toegang tot de speelbare personages ‘Kenny’ en ‘Zeke’, terwijl Xbox One spelers die de game pre-orderen voor launch deze personages vrijspelen. Pre-orders voor Nintendo Switch starten in de komende weken.

   


Totaal aantal stemmen: 0


Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers