Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 524

The Elder Scrolls: Blades nu gratis te downloaden voor mobiel

  9 mei. 2019
14:36
The Elder Scrolls: Blades is officieel beschikbaar in early access om gratis te downloaden in de App Store en de Google Play store. Alle voorgaande restricties om toegang te krijgen tot de game, waaronder de vereiste om te beschikken over een actief Bethesda.net account, zijn nu opgeheven.

Ook werd vandaag de officiŽle soundtrack, gecomponeerd door de beroemde componist Inon Zur (Fallout 76, Fallout 4) gelanceerd. Dit is de eerste keer dat Zur iets heeft bijgedragen aan de epische fantasy-reeks. Je kunt de soundtrack in zijn geheel beluisteren op Spotify en YouTube.

Vanuit Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van Skyrim, komt The Elder Scrolls: Blades, een klassieke, heruitgevonden dungeon-crawler. Als lid van The Blades, de hoogst geklasseerde agenten van het Rijk, word je gedwongen in een ballingschap te gaan. Eens op de vlucht, keer je terug naar je geboortestad om hem in puin terug te vinden. CreŽer je personage, draag krachtige wapens, harnassen en vaardigheden, herstel je stad in alle glorie en beheers de eindeloze Abyss met een baanbrekend gevechtssysteem.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content