Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 360

Bigben kondigt deelname E3 2019 aan

  9 mei. 2019
15:53
BIGBEN maakt met plezier bekend dat het bedrijf zal deelnemen aan de komende E3, die van 11 – 14 juni plaatsvindt in het Los Angeles Convention Center. Deze onmisbare bijeenkomst van de videogame-industrie biedt Bigben de perfecte kans om te tonen welke games en accessoires voor pc en console het publiek in 2019 kan verwachten.
– Je vindt BIGBEN en NACON in de West Hall, Stand #4522 –

VIDEOGAMES
Binnen de stand van Bigben krijgen journalisten de kans om de komende videogames van Bigben te ontdekken, waarbij de ontwikkelaars van de diverse studio’s aanwezig zijn:
• The Sinking City (Frogwares): Een avonturen- en onderzoeksgame die is geïnspireerd op het werk van horrormeester H.P. Lovecraft. Als Charles, een privédetective die naar Oakmont, Massachusetts gaat, moeten spelers de oorzaak achterhalen van een rampzalige, bovennatuurlijke overstroming. Ontrafel het mysterie vanaf 27 juni op pc, PlayStation®4 en Xbox One
• Paranoia: Happiness is Mandatory (Black Shamrock): De Friend Computer heeft je benoemd tot een Troubleshooter met red security clearance! Het is jouw missie om de verraders van Alpha Complex te ontmaskeren en neutraliseren. Paranoia: Happiness is Mandatory is een videogame-uitvoering van een populaire tabletop RPG met vernieuwende mechanics in een dystopisch universum vol zwarte humor.
• WRC 8 (Kylotonn): Na een afwezigheid van twee jaar is de officiële game terug met nieuwe, realistischere graphics, meer technische tracks, compleet verbeterde pacenotes voor vloeiendere races, dynamische weersomstandigheden en een compleet herziene carrièremodus.
• Overpass (Zordix Racing): Deze off-road-simulatie laat spelers met krachtige buggy’s en quads scheuren over extreme tracks met uiteenlopende terrein en gevaarlijke hindernissen.
• Bee Simulator (Varsav Game Studios): Verzamel stuifmeel en communiceer met je vrienden, de koningin en andere dieren. Vlieg op je gemak door Honey Park, een wereld die is geïnspireerd door Central Park. Voltooi hoofd- en zijmissies en word de bij die je volk zal redden van de mens.
• The Fisherman – Fishing Planet (Fishing Planet LLC): Alle content van Fishing Planet, de gouden standaard voor vissimulaties, gebundeld in één premium edition voor consoles en pc, inclusief vele extra’s. Spelers kunnen verschillende vistechnieken proberen om meer dan 100 soorten vissen aan de haak te slaan, waarbij de kunstmatige intelligentie van die vissen is gebaseerd op het werkelijke gedrag van elke soort.
• Farmer’s Dynasty (Toplitz Productions): Farmer's Dynasty biedt een unieke ervaring door het combineren van mechanics uit constructie- en managementsimulaties, landbouwsimulaties, role-playing games en life simulation games. Leid het leven van een echte boer: bouw je boerderij op, sticht een gezin en haal de oogst binnen.
• Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (Cyanide): Werewolf: The Apocalypse wordt tijdens E3 voor het eerst gepresenteerd en is de eerste action-RPG-versie van de gelijknamige role-playing game. De speler neemt de rol aan van Cahal, een verbannen weerwolf die zijn clan te hulp schiet. Met behulp van zijn vernietigende razernij rekenen spelers af met iedereen die Gaïa, oftewel Moeder Aarde, wil verontreinigen, vernietigen en bederven.
• Andere games worden onthuld op onze stand…

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers