Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Life is Strange 2 Episode 3 is nu verkrijgbaar

 10 mei. 2019
06:26
SQUARE ENIX maakt met trots bekend dat Life is Strange 2 Episode 3: “Wastelands”, het nieuwe deel in de hooggeprezen en bekroonde franchise, nu verkrijgbaar is.

De derde episode van het nieuwe, vijfdelige seizoen van Life is Strange 2 van Square Enix External Studios en het Life is Strange-team van Michel Koch en Raoul Barbet bij DONTNOD Entertainment, is nu verkrijgbaar voor de XBOX ONE, het alles-in-een-games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc.

In Episode 3 vervolgen Sean en Daniel Diaz hun lange reis naar Mexico. Enkele maanden na hun dramatische ontsnapping uit Beaver Creek arriveren de twee broers in de redwoodbossen van Californië.

Daar worden ze herenigd met Cassidy en Finn en leven ze aan de rand van de samenleving, binnen een hechte gemeenschap van zwervers en runaways. Om genoeg geld te verzamelen voor de rest van hun reis, werken ze op een illegale boerderij.

Nieuwe vriendschappen, relaties en mentors doen hun invloed op Sean en Daniel gelden, en zetten de broers aan het denken over henzelf en elkaar. Zal hun band sterk genoeg blijken om de onderlinge spanningen te overleven?

“Het coming-of-age-verhaal in Life is Strange 2 bereikt een cruciaal punt in “Wastelands”. De belangrijkste thema’s in deze aflevering zijn de gemeenschap, relaties en het vinden van je eigen identiteit. Sean trekt als echte tiener weer op met een groep vrienden, terwijl Daniel nieuwe mensen vindt om tegen op te kijken,” zeggen Michel Koch & Raoul Barbet, co-creative directors van Life is Strange 2. “Doordat de broers meer tijd los van elkaar doorbrengen leren ze meer over zichzelf en wie ze zijn als individuen. Na de intense reis die ze achter de rug hebben, vertegenwoordigt deze aflevering een moment waarop hun leven vrij normaal verloopt, zodat ze zich meer op zichzelf kunnen richten, maar dan wel binnen de context van een alternatieve gemeenschap en levensstijl.”

“Episode 3 is een bijzonder moment in het Life is Strange 2-seizoen. De spannende ontwikkelingen tillen het verhaal naar een hoger niveau, en zorgen ervoor dat Sean & Daniel nooit meer de oude zullen zijn,” zei Jon Brooke, co-studiohoofd bij Square Enix External Studios. “We zijn trots op deze aflevering en kijken uit naar de reacties van spelers die Episode 3 hebben beleefd!”

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers