Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307

Nieuwe Harry Potter: Wizards Unite video

 15 mei. 2019
07:08
We worden omringd door magie in de nieuwe video van Harry Potter: Wizards Unite | Oproep aan alle tovenaars, van WB Games en Niantic. Deze nieuwe mobiele game met augmented reality (AR) is geïnspireerd op de welbekende Tovenaarswereld.

Na eerdere waarnemingen van snel vliegende Nimbussen 2000 zonder bestuurder in Australië en een verwarde Niffler die gouden munten verzamelt in een speelhal, toont de video nieuwe geheime incidenten van chaotische magische activiteiten die in toenemende mate worden waargenomen in de Dreuzelwereld.

In Harry Potter: Wizards Unite betekent elk voorval een groter gevaar van blootstelling voor de tovenaarswereld. De spelers moeten het mysterie van deze Calamiteit proberen op te lossen als nieuwe rekruten van de taskforce van het Internationale Statuut van Geheimhouding. Spelers kunnen steden en buurten in de echte wereld verkennen om mysterieuze voorwerpen te vinden, toverspreuken te gebruiken en fantastische beesten en beroemde personages te ontmoeten.

Harry Potter: Wizards Unite is gezamenlijk ontwikkeld en uitgegeven door WB Games San Francisco en Niantic, Inc. onder het label van Portkey Games. Portkey Games ontwikkelt nieuwe (mobiele) game-ervaringen uit de Tovenaarswereld waarin de speler de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen avontuur, geïnspireerd op de originele verhalen van J.K. Rowling.

Spelers kunnen zich vooraf inschrijven voor de videogame in Google Play of de Galaxy Store voor Android-apparaten om als een van de eersten de magie van Harry Potter: Wizards Unite te beleven tijdens de lancering later dit jaar.


   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 08-2019
Laatste actieve gebruikers