Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307

Voel de spanning van het huidige MXGP-seizoen met MXGP 2019

 15 mei. 2019
08:44
Milestone kondigt met trots MXGP 2019 aan, de nieuwe game van het officiële FIM Motocross World Championship, verkrijgbaar op 30 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC/STEAM.

MXGP 2019 laat spelers voor het eerst in de serie in de huid kruipen van professionals in het huidige MXGP seizoen, om in het kampioenschap te rijden met alle races, motoren en teams van het 2019 seizoen. Spelers kunnen meedoen in de MX2-categorie of rechtstreeks in de MXGP-topklasse, en kunnen kiezen of ze aansluiten bij een officieel team of tekenen bij een sponsor in een custom team. Eindelijk kunnen alle fans van de game de spanning van het kampioenschap op hetzelfde moment beleven als hun favoriete kampioenen!

Het huidige seizoen is niet de enige nieuwe feature in MXGP 2019; voor de eerste keer hebben spelers een Track Editor tot hun beschikking, om zo hun favoriete baan volledig aan te passen met behulp van specifieke Motocross modules. Daarnaast kan er gekozen worden uit vier verschillende omgevingen voor de baan, ieder met verschillende achtergronden: bos, strand, woestijn en jungle. Banen die door spelers zijn gemaakt kunnen gedeeld worden met de community.

Om je rijvaardigheid te trainen bevat MXGP 2019 een van de meest geliefde features: de Playground, gelegen in de Provence, en kan worden ontdekt in free roaming. De Playground is volledig opnieuw ontworpen, uitgebreid en verrijkt met nieuwe gebieden en nieuwe game modi, die later worden onthuld. Een van de meest belangrijke nieuwe features in de gameplay is de Waypoint modus, waarmee spelers hun eigen offroad pad kunnen ontwerpen en met de community kunnen delen.

Net als in iedere MXGP game zijn er oneindig veel aanpassingsmogelijkheden voor racers, met veel gelicentieerde accessoires die spelers kunnen vrijspelen. De motor kan zowel esthetisch als mechanisch worden aangepast, om in je eigen stijl te racen met het juiste rijgevoel.

MXGP 2019 is verkrijgbaar op 30 augustus voor PlayStation4, Xbox One en Windows PC/STEAM.


   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 08-2019
Laatste actieve gebruikers