Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307

Pokemon Rumble Rush aangekondigd voor smartphone

 15 mei. 2019
15:41
The Pokémon Company International heeft vandaag een gloednieuw spel in de serie Pokémon Rumble aangekondigd: Pokémon Rumble Rush. Dit gratis te starten beat-‘em-up-spel kan door bezitters van een mobiel apparaat met Android in Australië al gedownload worden via Google Play. Binnenkort zal zowel de Android-versie als de iOS-versie van het spel wereldwijd verkrijgbaar zijn.

In Pokémon Rumble Rush kruipen spelers in de huid van een onverschrokken avonturier die nieuwe eilanden en de verschillende Pokémon op elk eiland gaat ontdekken. Tijdens zijn ontdekkingstocht moet de speler hordes vijandelijke Pokémon op zijn pad verslaan. Door op het scherm te tikken komt de partner-Pokémon van de speler aanstormen om elke tegemoetkomende groep aan te vallen. Tijdens elk treffen bestaat de kans dat een of meer Pokémon vriendschap sluiten met een speler, waarna hij deze weer kan gebruiken in toekomstige gevechten. Elk eiland kent Super Boss-gevechten. Als spelers als winnaar uit de strijd komen, hebben ze de mogelijkheid items te bemachtigen waarmee ze hun Pokémon op kunnen waarderen.

Tijdens het spelen van Pokémon Rumble Rush kunnen spelers honderden verschillende soorten Pokémon tegenkomen. Hoe meer spelers de spelwereld verkennen en aan speciale evenementen deelnemen, hoe meer Pokémon ze zullen ontdekken, waaronder misschien zelfs Legendarische en Mythische Pokémon! Tijdens hun verkenning kunnen spelers bovendien een voorheen onontdekt level vinden. Hieraan mogen ze als beloning een naam geven.

Wanneer ze alleen in een gebied op pad zijn, kan een aanwijzingsfunctie de Pokémon in dat gebied weergeven. Daarnaast kunnen spelers tijdens het bekijken van een eilandkaart soms heteluchtballons voorbij zien komen. Door op een heteluchtballon te tikken kunnen spelers een niveau spelen dat andere avonturiers al ontdekt hebben. Dit betekent dat spelers Pokémon kunnen ontmoeten die ze nog niet eerder hebben gezien.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 08-2019
Laatste actieve gebruikers