Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307

Gameplay WRC 8 wordt verfijnd in samenwerking met de community en de beste WRC eSports-spelers

 16 mei. 2019
06:55
Tijdens de “Community Days” hebben Bigben en Kylotonn de komende rallygame WRC 8 (in alpha-staat)voor het eerst gepresenteerd aan de beste WRC eSports-spelers.

De WRC-serie is terug met de officiële FIA Rally wereldkampioenschap 2019-licentie, simulatie-gerichte gameplay, een dynamisch weersysteem en compleet herziene carrièremodus. WRC 8 biedt ook meer content dan ooit met 102 speciale stages, verdeeld over de 14 landen van het kampioenschap, en een selectie historische wagens die hun stempel op de geschiedenis van het WRC hebben gezet.

Om de gameplay en sensatie van het racen verder te verfijnen, hebben Bigben en Kylotonn uitsluitend enkele van de beste spelers in de WRC eSports-community uitgenodigd om, voor de allereerste keer, een alpha-versie van WRC 8 te proberen. Physics, graphics, dynamisch weer, leveldesigns, game-modi… alle nieuwe elementen werden gepresenteerd om feedback van spelers te krijgen. Twee dagen lang werd gewerkt aan het perfectioneren van de physics, op basis van input van de community, in aanvulling op de feedback die professionele coureurs al hadden gegeven.

“De eerste indrukken zijn heel goed. Ik kan zien dat het echt een verbetering op WRC 7 wordt, Kylotonn heeft zeker een stap voorwaarts gemaakt met hun productie,” zei Jonathan “Jonno” Holmes, finalist van eSports WRC 2017 en WRC 2018.


   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 08-2019
Laatste actieve gebruikers