Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307

EndemolShine Nederland zoekt online gaming talent in ‘Legend Gezocht’

 16 mei. 2019
09:33
Het meest succesvolle gaming platform van Nederland Legends of Gaming - met ruim 467K abonnees en meer dan 89 miljoen views - komt met de eerste online zoektocht naar YouTube gaming talent. Voor Legend Gezocht, dat vanaf zaterdag 18 mei in zeven afleveringen online is te volgen, hebben zich binnen no-time ruim 1300 mensen aangemeld. Allemaal met maar één doel: de nieuwe ‘Legend’ worden.

24 kanshebbers
Van mensen zonder YouTube-kanaal tot beginnende creators met een paar duizend volgers en van Twitchers tot aan gevestigde namen met al honderdduizend(en) abonnees. De aanmeldingen voor Legend Gezocht waren zeer divers. Uit ruim 1300 kandidaten zijn 24 kanshebbers geselecteerd en uitgenodigd voor de audities.

Wie wordt de nieuwe Legend?
Tijdens de audities moeten de deelnemers een eigen aflevering presenteren onder toeziend oog van juryleden en Legends Don (bekend als Gamemeneer - 1,1 miljoen abonnees) en Jeremy (617K abonnees). Zij bepalen op basis van humor, passie, presentatie en game skills wie er door mogen naar de Battle rondes. Vervolgens komt het aan op samenspel. Wie speelt het beste met de andere gamers, maar ook met Legends samen? Wie past het beste in het team? De drie kandidaten die het beste uit de verf komen, staan in de finale. De community van Legends of Gaming bepaalt uiteindelijk wie de nieuwe Legend wordt. De winnaar krijgt een rol in het vierde seizoen van Legends of Gaming waarvan de opnames dit najaar van start gaan.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 08-2019
Laatste actieve gebruikers