Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307

GTA Online brengt Sell Missie Bonussen en gratis Merryweather diensten

 17 mei. 2019
10:19
Deze week krijgen spelers in Los Santos die deelnemen aan Import/Export Sell missies een bonus van 25% GTA$. Daarbij kunnen Bodyguards en Vennoten een dubbel salaris verdienen. Mocht je je zorgen magen over hoeveel narigheid je met al dat geld aantrekt, dan heb je geluk: alle veiligheidsdiensten van Merryweather zijn gratis beschikbaar.

Verdien 25% meer GTA$ voor alle illegal autoverkopen in Import/Export Sell missies tot en met 22 mei. Of je nu je criminele emperium bouwt, of je een enorme voorraad buitenlandse auto’s in je Vehicle Warehouse heb opgeslagen, dit is een lucratieve manier om serieus geld te verdienen.

Mocht je hulp nodig hebt om je Biker Business lekker laten lopen, alle Biker Business Supplies zijn beschikbaar met 25% korting. Sla in, en zorg er voor dat je kweekhuizen, meth-laboratoria en andere zaken met optimale efficiëntie draaien.

Het is een gevaarlijke tijd om een miljonair te zijn. Dat is waarschijnlijk waarom CEO’s 2X GTA$ Salaris uitbetalen aan Bodyguards en Vennoten – je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn. Word lid van een Organisatie tot en met 22 mei om te profiteren van een flinke salarisverhoging.

Spelers van de Entourage en Trading Places (remix) modi verdienen deze week een Dubbele Beloning voor hun harde werk.

Trading Places (Remix) biedt gastoptredens van de Juggernaut en The Beast. The Beasts zijn ongewapend, maar bezitten bovenmenselijke kracht, behendigheid en het vermogen om onzichtbaar te worden voor het blote oog. Schakel een Juggernaut uit, terwijl the Beast ervoor zorgt dat je de zware bepantsering, bewapening, en het thermische zicht kunt stelen. Kies tussen Pass the Parcel en Podium Finish.

In Entourage moeten Bodyguards een doelwit beschermen en evacueren voordat een team van gewapende moordenaars ze kan elimineren. De moordenaars moeten hand en tand vechten om het doelwit uit te schakelen. Het doelwit en de Bodyguards zijn beter bewapend en gepantserd, maar hebben minder levens te verliezen.

Merryweather Security is slechts een telefoontje van je verwijderd, en biedt zijn diensten kosteloos aan. Wellicht heb je een Ammo Drop, een groep huurlingen of zelfs een volledig- gerichte luchtaanval nodig. Misschien moet je een dramatische ontsnapping maken in een boot of met een helicopter. Wij oordelen niet – het is geen schande om een beetje back-up te regelen. Pak simpelweg je iFruit, bel Merryweather, en laat hen weten wat je nodig hebt.

Bestaat er iets als teveel logo’s? Speel GTA Online tot en met 22 mei, en krijg het neppe Sessanta Nove T-shirt.

CEOs die hun Import/Export- en smokkelwaaractiviteiten opzetten of uitbreiden, krijgen 30% korting op alle Cargo Warehouses, Special Cargo Warehouses en hun bijbehorende upgrades.

Wie op zoek is naar een hoger niveau, kan 40% korting krijgen op de Luxor Deluxe en Swift Deluxe vliegtuigen, net als alle jachten, hun renovaties en add-ons. Bovendien krijg je de hele week lang 30% korting op alle Pegasus voertuigen.

Om deel te nemen aan een Premium Race sluit dan aan via de Quick Job App op je in-game telefoon, óf via de gele corona bij Legion Square. Leg GTA$20K in, en ding mee voor de eerste plek tegen zeven andere racers waarvoor je GTA$100K krijgt. Degene die op de 2e en 3e plaats eindigen ontvangen GTA$30K en GTA$20K.

• 16 mei: Cutting Coroners (alleen voor Super)
• 17 – 20 mei: Crossing Paths (alleen voor Sports Classic)
• 21 – 23 mei: Business Trip (alleen voor Super)

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 08-2019
Laatste actieve gebruikers