Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 197

Atelier Lulua: The Scion of Arland deze vrijdag verkrijgbaar

 21 mei. 2019
15:13
KOEI TECMO Europe en GUST Studios bereiden zich voor op de lancering van Atelier Lulua: The Scion of Arland deze vrijdag voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 computer entertainment system en Windows PC via Steam. Deze meeslepende role-playing game neemt spelers mee op een magisch avontuur door het mythische Arland, waar de jonge heldin Lulua op een epische tocht vertrekt om de familiegeheimen van het thuisland te ontdekken.

Atelier Lulua: The Scion of Arland borduurt verder op het verhaal van de fan-favoriete Arland-trilogie en spelt zich een aantal jaar af na de titel Atelier Meruru: The Apprentice of Arland uit 2012. Fans die bekend zijn met de serie zullen meteen teruggebracht worden naar het land waar ze van houden door Lulua, een aspirant-alchemist in training die een eeuwenode codex ontdekt en krachten binnenin ontwaakt.

Op haar avontuur vol ontdekkingen en nieuwe alchemistische kennis, moet Lulua de geheimen van de codox ontrafelen terwijl ze de beginselen van de Atelier-serie moet leren: ontdekken, synthesis en gevechten. Gedurende haar avontuur maakt Lulua kennis met een interessante cast reisgenoten, met een paar bekende gezichten die zich bij de line-up voegen inclusief: de befaamde alchemist en de moeder van Lulua, Rorolina Frixell; de ex-leerling van Rorona en invloedrijke alchemist, Totooria Helmold; snuggere avonturier en privé-voogd van Totori, Mimi Houllier Von Schwarzlang; en voormelig ridder veranderd in Chief van de ‘Guardian Force’, Sterkenburg Cranach. De personages komen samen om een verhaal te vertellen dat uniek is aan het Atelier-universum, terwijl Lulua vertrekt op een missie om naar kinderdroom te vervullen om een legendarische alchemist te worden die kan tippen aan de spreuken die haar moeder ooit uitsprak.

Naast nieuwe gameplay details heeft KOEI TECMO Europe ook pre-order DLC bonussen en een Limited-Edition versie van Atelier Lulua: The Scion of Arland onthuld. Aspirant-alchemisten die in de eerste maand na launch de game fysiek of digitaal kopen krijgen de ‘Innocent Fairy’ en ‘Fish Girl’ kostuums voor Lulua als DLC. Een Limited Edition versie van de game zal ook exclusief beschikbaar zijn in de NISA Europe Online Store. Deze betoverende Limited Edition is tjokvol content voor fans van de Atelier serie met een fysieke versie van de game, een hardcover art book de ‘Sound Archives’ officiële soundtrack, sleutelhangers van Lulua & Rorona en een deluxe stoffen poster; allemaal verpakt in een doos voor verzamelaars met een tekening van de jonge aspirant-alchemist Lulua.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers