Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 633

Maak kennis met de sluwe Ventrue Clan in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

 23 mei. 2019
10:43
Paradox Interactive heeft vandaag de vierde volbloed-vampierenclan onthuld in Vampire: The Masquerade: Bloodlines 2: Ventrue! De Ventrue staan door de geschiedenis heen bekend als koningen en kingmakers, het zijn dan ook machiavellistische vampiers die hun sluwheid, geduld en ijzeren wil gebruiken om te regeren.

Het leiderschapsbloed stroomt door de aderen van de Ventrue. Ooit betekende dat hoge priesters en aristocraten, maar nu kan je ze vooral vinden als investeringsbankiers en bedrijfsleiders. Deze ‘Clan of Kings’ ziet zichzelf als de architect van de vampierensamenleving die afkomst en loyaliteit het meest belangrijk vindt. De Ventrue van Seattle zijn, ongebruikelijk voor deze clan, aantrokken door de droom een eigen machtsstructuur te ontwikkelen zonder overzicht van oudere generaties. Nu de Camarilla de macht hebben, besloten veel Ventrue zich bij deze nieuwe heersers te voegen of juist nog meer in te zetten op hun eigen autonomie. Ondernemende Ventrue hebben zich verzonken in de zakenwereld van de 21ste eeuw, wat de weg vrij maakte voor een welvarende toekomst; naast vijanden maken van ieder die de oude wegen verkiest.

De Ventrue zijn de beschermers van de Masquerade en prinsen van een ongekend aantal steden. Gehoorzaamd worden zit in hun bloed. Met de kenmerkende Discipline Dominate krijgt een Ventrue de mogelijkheid om de acties en herinneringen van anderen te manipuleren. Fortitude is de Discipline die gaat over fysieke weerstand en stelt ze in staat hun vijanden te overleven.

Dominate
• Mesmerize – Stelt de Ventrue is staat om één NPC kort in trance te brengen. De getroffen persoon is zich niet bewust van de wereld om zich heen en negeert geluid, aanrakingen en zelfs pijn.
• Command – Breidt de controle over de gehypnotiseerde persoon uit. Ze kunnen nu bevelen worden om te bewegen, obstakels te verwijderen of zelfs anderen aanvallen.

Dominate-krachten gebruiken is niet een Masquerade Violation.

Fortitude
• Absorb – Stelt de vampier in staat om een korte defensieve houding in te nemen waarmee ze alle zichtbare aanvallen afweren, waarna wonden geheeld worden voor elke aanval.
• Personal Armor – Verandert de vampierenhuid in een steen-achtige muur.

Een sterveling jouw Fortitude onder aanval laten zien is een Masquerade Violation.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers