Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 554

Een avontuur in het hart van de wereld van Warhammer

 24 mei. 2019
10:36
In een tijdperk waarin wetteloosheid en wanhoop heersen ligt het rijk der mensen in puin, verscheurd door burgeroorlog en geteisterd door hongersnood en pest. En zo gebeurde het dat in het jaar 2301 de Kurgan-krijgsheer genaamd Asavar Kul de wilde stammen van de Chaos Wastes verenigde en de mensheid de oorlog verklaarde. De overvallers drongen het verre noordelijke koninkrijk Kislev binnen en plunderden haar grootste stad, Praag. Maar in het duisterste uur van het rijk, verzamelde een edelman genaamd Magnus de mensen van het rijk om de indringers te weerstaan. Het keizerlijke leger marcheerde naar de hoofdstad Kislevite om het op te nemen tegen Kul in een enorm gevecht buiten de stadsmuren. Met steun van machtige helden uit het hele land wist Magnus een direct gevecht met Kul te winnen, waarna de Chaos-horde uiteenviel. Gezegend door de goden en binnengehaald als de ware keizer, keerde Magnus triomfantelijk terug naar Nuln. Maar terwijl de oude wereld de overwinning van Magnus vierde, planden de Dark Gods alweer hun wraak.

In samenwerking met Ankama, een animatiebedrijf uit Noord-Frankrijk dat met name bekend is van Dofus en Wakfu, hebben BIGBEN en Eko Software deze story-trailer voor Warhammer: Chaosbane gemaakt. Sluit je aan bij de strijdkrachten van het keizerrijk en verdrijf de plunderende troepen van Chaos uit een wereld die op het punt van instorten staat.

Warhammer: Chaosbane is de eerste Action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en dompelt spelers onder in het hart van de Oude Wereld, een continent gekenmerkt door de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.

WARHAMMER: Chaosbane komt op 4 juni 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc en op 31 mei voor bezitters van de Magnus Edition en Digital Deluxe.


   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2019
Laatste actieve gebruikers