Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 197

Ontdek het mysterie achter de muren in A.O.T. 2: Final Battle

 28 mei. 2019
16:20
KOEI TECMO Europe heeft nieuwe details onthuld over het aangrijpende verhaal van de opkomende titel A.O.T. 2: Final Battle, dat het derde seizoen van het wereldwijde anime-fenomeen ‘Attack on Titan’ volgt. Gepland voor relase op 5 juli 2019 voor de PlayStation 4 Computer Entertainment system, Nintendo Switch, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en digitaal op Windows PC via Steam, ervaren spelers de bloedstollende actie als ze met hun ODM Gear het tegen de vernietigende Titans opnemen.
A.O.T. 2: Final Battle komt inclusief Pat 1 & 2 van het derde animeseizoen in de nieuwe ‘Character Episode Mode’. Terwijl het Scout Regiment blijft vechten met de Titans, komt het team steeds meer te weten over met mysterie achter hun collosale vijanden. Ze komen dan ook achter een nieuwe ontwikkeling; Titans zijn niet hun enige vijanden. Het Anti-Personnel Control Squad, onder leiding van de beruchte Kenny Ackerman, de zinnen gezet heeft op Eren en Historia. Het Scout Regiment gaat op pad om hun teamgenoten te redden, maar ze komen er snel achter dat ze binnenin de thuismuren niemand kunnen vertrouwen.

Fans kunnen dit epische verhaal ervaring vanuit drie verschillende hoeken: het Scout Regiment, De 104th Cadets en de Warriors, gerich op Reiner, Bertholdt en Zeke. Spelers kunnen in A.O.T. 2: Final Battle niet alleen de spannende gevechten uit de anime herbeleven, ze kunnen ook nieuwe delen van het verhaal beleven die niet in de anime aanwezig waren. Dit geeft meer context aan wat personages aan het doen waren achter de schermen van de actie!

KOEI TECMO Europe heeft als teaser een gloednieuwe trailer uitgebracht, naast een selectie in-game screenshots waar aspirant-Scouts hun tanden in kunnen zetten.


   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers