Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 633

Turtle Beach onthult nieuwe producten voor E3 2019

  4 jun. 2019
14:52
Turtle Beach, de wereldwijde leider in gaming headsets en audio-accessoires heeft vandaag nieuwe producten onthuld die het bedrijf voor de eerste keer laat zien op de Electronic Entertainment Expo (E3) 2019 volgende week. Voor PC gamers zal het in Hamburg, Duitsland gebaseerde ROCCAT team de baanbrekende Kain serie PC gaming muizen debuteren, die een gloednieuw ontwerp introduceren met een innovatief klik-mechanisme dat in drie modellen beschikbaar zal zijn bij de launch eind 2019. Daarnaast laat Turtle Beach de nieuwste unieke gaming headset zien, de Recon Spark, een geweldig instap-bedrade gaming headset in een onderscheidende witte/lavendel look perfect voor gaming op elk systeem.

“De dedicatie voor ontwerp en innovatie van ons nieuw verkregen ROCCAT Team is duidelijk te zien in de nieuwe Kain muislijn, met innovatieve technologie om het de snelste en meest responsieve gaming-muis op de markt te maken”, zegt Juergen Stark, CEO van Turtle Beach. “We kondigen ook graag aan dat de Recon Spark de eerste van onze producten gaat worden met een unieke Spark kleurbehandeling. Gamers zijn altijd in voor meer kleurkeuzes als het aankomt op accessoires en we kijken of we toekomstige producten hun eigen Spark-behandeling te krijgen.”

René Korte, General Manager van PC producten bij Turtle Beach, voegt toe: “E3 2019 is een geschikte tijd en platform om onze gloednieuwe Kain muis-serie te onthullen, wat het resultaat is van een exceptionele 12 jaar aan top-presterende PC gaming muizen ontwerpen en luisteren naar de wens van fans voor high-end technologie. Elk detail van deze nieuwe muis is remastered, van de grootte en het gewicht tot aan de vorm, bouw, coating en ons innovatieve klik-mechanisme zijn is ontwikkeld om de acties van gamers meer consistent, bevredigend en sneller te maken.”

Kain Serie PC Gaming Muizen
De Kain serie muizen is geboren uit een visie voor een PC gaming muis met de beste ‘klik’ en is gericht op maximale precisie-performance. Het introduceert de Titan Click- een nieuwe klik-mechanisme gemaakt voor accurate en responsieve besturing. Titan Click brengt innovatief hardware design en software samen om een snellere, betere, responsieve en goed voelende ‘klik’ te creëren. Deze snellere en meer precieze klik kom uit een exclusieve variant van Omron switches en software die het kliksignaal 16 milliseconden sneller registreert dan welke andere muis dan ook, wat de Kain een snelheidsvoordeel geeft en spelers één klik voor de concurrentie laat zijn.

PC gamers kunnen uit die Kain muis modellen kiezen – beide met of zonder draad – elk met dezelfde superieure precisie op het gebied van snelheid en controle. De Kain famlie is beschikbaar in ‘Ash Black’ en ‘Arctic White’ en begint bij een competitieve adviesprijs van €49,99 voor de Kain 100 AIMO, met de geüpgradede sensorvariant Kain 120 AIMO beschikbaar voor €69,99. De Kain 100 AIMO en Kain 120 AIMO staan gepland voor een launch in september 2019. Daarnaast zal de draadloze Kain 200 AIMO PC gamers de kabelvrije versie van de nieuwste technologie bieden voor een adviesprijs van €99,99 en staat op de planning voor beschikbaarheid deze herfst.
Op dinsdag 11 juni 2019 kunnen fans de volledige Kain-serie ervaring krijgen op www.roccat.org/KAIN wanneer ROCCAT nieuwe details onthult en pre-orders aanneemt voor de nieuwste baanbrekende PC gaming-muis serieRecon Spark Multiplatform Gaming Headset
De Recon Spark debuteert een leuke wit- en lavendelkleurige stijl gebaseerd op input van gamers op zoek naar een unieke look, naast de comfort-gedreven performance met geweldig geluid en een kristalheldere chat door de hogekwaliteits 40mm speakers en hooggevoelige flip-to-mute microfoon. Het lichtgewicht ontwerp, de met metaal versterkte hoofdband en bril-vriendelijke leatherette-omringde memory foam oorkussenes van de Recon Spark bieden toegevoegde duurzaamheid en comfort. Daarnaast maakt de 3.5mm verbinding de headset compatibel met alle platformen en is ideaal voor gebruik op Xbox One, PS4 Pro & PS4, Nintendo Switch, PC gaming met de bijgeleverde PC splitterkabel en voor mobiele devices met een 3.5mm headset-ingang. De Recon Spark gaming headset zal eind juli 2019 beschikbaar zijn in beperkte oplage voor een adviesprijs van €49,99.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers