Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 150

Nieuwe Public Enemy Mode en Railroad Baron Free Roam Event in Red Dead Online

  5 jun. 2019
11:45
In deze wereld zijn er maar twee manieren waarop je kunt winnen: of je bent de Public Enemy of je bent degene die hem neerhaalt. In deze nieuwe Showdown Mode heeft elk team een aangewezen Public Enemy, die regelmatig roteert tussen spelers. Vermoord de Public Enemy van het rivaliserende team voor punten, maar wees voorzichtig: voor elke moord die het andere team pleegt, gaat er een punt naar hen.

Ga het spoor op en bemachtig zoveel mogelijk wagons in deze reizende versie van de King of the Castle. Accepteer de uitnodiging om te beginnen, en probeer het langste controle te houden over het actieve gedeelte van de treinwagon om te winnen.

Met een koket ontwerp van bevervilt, een zijden band en een netjes bewerkte pluim, is de Bellerose Hat zeer populair onder de belangrijke klanten van Wheeler, Rawson en Co. Alle Red Dead Online-spelers ontvangen deze week gratis een unieke tint van de Bellerose Hat die hierboven staat afgebeeld. Andere stijlen zijn verkrijgbaar bij de Wheeler, Rawson and Co. catalogue, net als de nieuwe Flores Vest en de laatste gelimiteerde voorraad van de Calhoun Boots, Raccoon Hat en Shaffer Chaps.

Deze week ontvang je ook 35% korting op alle Provisions. Daarnaast kun je je kamp updaten met een nieuwe vlag, een nieuw thema of een betere tent waarmee je cores sneller opladen terwijl je rust bij het kamp. Ook ontvang je 25% korting op alle Wilderness Outfitters aanbiedingen. Bezoek Cripps bij je kamp voor meer informatie.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers