Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

Gehele line-up van Bethesda uit de doeken gedaan

 11 jun. 2019
00:14
DOOM Eternal | Raze Hell vanaf 22 november; Details over de Pre-Order Bundel, Deluxe Edition en Collector’s Edition
Neem controle over de onstopbare DOOM Slayer en Rip ‘n Tear je door een hel op aarde in niet eerder geziene dimensies wanneer DOOM Eternal releaset voor consoles en PC op 22 november. Vanaf vandaag kunnen fans de standaard, Deluxe Edition of zeer gelimiteerd beschikbare Collector’s Edition bestellen die onder meer een full-size draagbare DOOM Slayer helm, Year One Pass met toegang tot singleplayer-campagne add-ons, soundtrack, lore book, lithograph, unieke steelbook en in-game digitale items bevat.

DOOM Eternal begint na de gebeurtenissen van DOOM (2016). Je keert terug als de DOOM Slayer en wordt geconfronteerd met een duivelse invasie op aarde. Ontdek de oorsprong van de roots van de Slayer tijdens zijn beproeving en doe wat nodig is… tot het einde.

Fallout 76 | Details over Wastelanders en Nuclear Winter Battle Royale Modus; Gratis Trial Week en Nuclear Winter Pre-Beta Sneak Peek start op 10 juni
Wastelanders is een enorme gratis update die in de herfst wordt vrijgegeven en die fundamenteel de manier waarop je Fallout 76 ervaart gaat veranderen. Één jaar na de opening van Vault 76 komen ook andere mensen terug om Appalachia te claimen. Settlers en Raiders, steeds met een host van menselijke NPCs, dialogen met keuze en nieuwe quests willen zich de wereld eigen maken en komen af op de geruchten van een fortuin. Start de nieuwe main quest van je keuze, ga de interactie aan met de personages en hun unieke verhaal, ontdek nederzettingen van andere facties en verzamel krachtige, nieuwe wapens en armor. Jouw keuzes bepalen hun lot.

Nuclear Winter is een unieke Fallout 52-speler PvP Battle Royale modus, gratis voor Fallout 76 spelers. Kernwapens zetten de wereld in vlammen en het gevecht voor je plaats als Overseer van Vault 51 is gestart. Ben jij de laatste die overblijft of word je verslonden door het vuur? Stijg in de rangorde, speel exclusieve voordelen vrij en bouw je C.A.M.P om de storm te doorstaan in ware Fallout-stijl. Trek erop uit om wapens, Power Armor en zelfs kernwapens te vinden om het op te nemen tegen andere spelers en monsters van Appalachia. Elke verdiende XP of Caps worden ook overgedragen naar de Adventure Mode of Survival Mode. Doe mee voor een exclusieve pre-beta sneak peek vanaf 10 juni.

De eerste free trial week ooit voor Fallout 76 begint op 10 juni en loopt tot en met 17 juni. Gedurende die tijd is Fallout 76 gratis te spelen zijn voor alle PlayStation 4, Xbox One en PC spelers. Ervaar alles wat Appalachia te bieden heeft, inclusief het volledige aanbod van de Wild Appalachia content, Survival Mode en een Sneak Peek van de nieuw aangekondigde Nuclear Winter.

Ghostwire: Tokyo | Aangekondigd
Ghostwire: Tokyo is een nieuwe actie adventure game van Tango Gameworks, de studio die eerder kwam met The Evil Within en The Evil Within 2. Ghostwire: Tokyo staat voor het vertrek van het survival horror games genre waar Tango voor bekend staat, en focust zich meer op de griezelige mythologie en mysterieuze suspens focussen die Tokyo herbergt.

Mensen verdwijnen in Tokyo en het is aan de speler om de samenzweringen en motieven te onthullen. Baan je een weg door met paranormale anomalieën te vechten en de eens bruisende stad te verlossen van het bovennatuurlijke kwaad. Sommige geesten in de wereld zijn vreedzaam en andere zijn gevaarlijk. Wees niet bang van het onbekende, val het aan. Meer informatie over Ghostwire: Tokyo wordt later vrijgegeven.

“DEATHLOOP” | Aangekondigd
Van de award-winnende studio Arkane Lyon, de ontwikkelaar van Dishonored, komt een innovatieve benadering van first-person action. In ‘DEATHLOOP’ nemen twee buitengewone huurmoordenaars, Colt and Jules, het tegen elkaar op in het eindeloze gevecht op het wetteloze en bevroren eiland Blackreef, waar één van de huurmoordenaars een cyclus probeert te doorbreken terwijl de andere die juist tracht te beschermen. ‘DEATHLOOP’ bouwt verder op Arkane’s legacy om innovatieve en stijlvolle actiegames te creëren met ingenieus ontworpen levels die spelers de vrijheid geven om iedere situatie te benaderen zoals ze dat zelf willen. Er wordt later meer info gedeeld over ‘DEATHLOOP’.

Commander Keen | Aangekondigd
ZeniMax Online Studios komt met een nieuwe benadering van Commander Keen, oorspronkelijk gecreeërd door id Software in de vroege Jaren ’90, voor een hedendaags publiek op mobiele apparaten. De hernomen visie op de originele Commander Keen – tweeling genieën Billy en Billie die de actie inspringen met een massa gadgets wanneer een buitenaardse invasie de mensheid bedreigt, komt er in de vorm van avonturen in de Story Mode en in de Battle Mode. Spelers nemen gadgets mee en gebruiken die om vijanden opblazen en in het rond te stuiteren, om zo de ultieme Commander te worden.

Commander Keen krijgt deze zomer een soft launch. Spelers kunnen zich registreren voor updates en unieke in-game rewards op www.gokeen.com.

Wolfenstein: Youngblood | Treed in vaders voetstappen op 26 juli
De legendarische BJ Blazkowicz wordt vermist in Parijs. In Wolfenstein: Youngblood, werken BJ’s tweelingdochters Jess en Soph samen in de eerste coöp-ervaring van de reeks om zo hun vader terug te vinden. MachineGames, in samenwerking met Arkane Lyon, komt met Wolfenstein: Youngblood, verkrijgbaar vanaf 26 juli voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Check de nieuwe en explosieve trailer voor de game.

Wolfenstein: Cyberpilot | Maak kennis met Wolfenstein van dichtbij op 26 juli
Soms vraagt Nazis doden meer hersen- dan spierkracht. In Wolfenstein: Cyberpilot, speel je als de beste hacker van de stad, en het Franse verzet heeft je nodig. In een MachineGames productie, ontwikkeld door Arkane Lyon, plaatst deze virtual reality gaming ervaring je in de cockpit van de nazi-oorlogsmachines en keert het de creaties van de onderdrukker tegen hen, om jezelf een weg te schieten, branden en knallen door de eens zo mooie straten van Parijs.

Heis je stevig in het zadel als de Cyberpilot die het verzet nodig heeft op PSVR en PC VR headsets op 26 juli.

RAGE 2 | DLC en Live Events binnenkort beschikbaar
De waanzin begon toen RAGE 2 de scène op knalde een aantal weken geleden, maar het feest is nog lang niet voorbij. Walker is er nog steeds met een cast van krankzinnige characters en RAGE 2 fans krijgen een flink aantal updates en content deze zomer. Gigantische zandwormen, nieuwe cheats, voertuigen en meer komen naar de Wasteland vanaf volgende week.

In de bigger-badder-better sectie, kondigt RAGE 2 de eerste DLC aan voor later dit jaar, Rise of the Ghost. De DLC brengt een nieuw verhaal, nieuwe vijandige factie the Ghosts, nieuwe wapens en vaardigheden, nieuwe plaatsen om te ontdekken en nieuwe manieren om dingen goed door de mangel te halen met zich meebrengen.
RAGE 2, de game die “FPS Porn” werd genoemd in reviews, evolueert en wordt groter. Meer info volgt.

The Elder Scrolls: Blades | Deze herfst naar Nintendo Switch en grote Mobiele update nu beschikbaar
The Elder Scrolls: Blades baant zich een weg naar Nintendo Switch deze herfst. Spelers kunnen hun voortgang overdragen van de mobiele versie of vanaf nul opnieuw beginnen. Speelbaar in de docked of tablet modus, geniet Blades op Switch van het voordeel van de unieke Joy-Cons van het platform en de controls die verschillende speelstijlen ondersteunen.

Vanaf vandaag is ook een, grote en nieuwe update beschikbaar voor spelers op iOS en Android met een massa nieuwe content en features aangevraagd door spelers, waaronder een nieuwe dragon slayer questline, solo Arena battles, nieuwe job types, jewelry system, ondersteuning voor level 50+, met stem ondersteunde NPCs voor bepalende momenten in het verhaal en interacties in de stad.

The Elder Scrolls Online | Scalebreaker & Dragonhold DLC Aangekondigd
Nieuwe speler mijlpaal vrijgespeeld! The Elder Scrolls Online heeft inmiddels 13,5 miljoen spelers verwelkomd in Tamriel sinds de release. Dat wil zeggen meer dan 2 miljoen spelers extra sinds vorig jaar, die erbij zijn voor de ongelofelijke Elder Scrolls verhalen en honderden uren van avontuur met hun miljoenen nieuwe beste vrienden.

De Season of the Dragon, ESO’s eerste aaneengesloten verhaal dat een jaar overspant, loopt nu volop. Vanavond werd ook de Scalebreaker DLC dungeon pack voor deze zomer aangekondigd, die spelers op de proef stelt al zoekend naar manieren om de gevleugelde beesten te verslaan in twee nieuwe group dungeons: Moongrave Fane en Lair of Maarselok.
Ook werd, de ESO DLC voor deze herfst, Dragonhold, aangekondigd met de terugkeer van Sai Sahan — één van de originele vijf gezellen – als leider van The Dragonguard, een legendarische groep strijders, gevreesd door draken overal voor hun epische beëindigen van hun Season of the Dragon.

Het recent vrijgegeven Elsweyr hoofdstuk ving aan op de droge- en grasvlaktes van het katachtige khajiit ras en liet meedogenloze draken vrij op het land. In dit deel dat nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac, kreeg je ook de release van de donkere en mysterieuze Necromancer klasse, waarmee spelers de doden kunnen bevelen en de kunsten van de levende doden meester worden.

The Elder Scrolls: Legends | Moons of Elsweyr komt op 27 juni
The Elder Scrolls: Legends, de award-winnende free-to-play strategy card game, kondigt Moons of Elsweyr aan op E3, de nieuwste kaartuitbreiding in de savanne van Elsweyr, staat gepland voor release op 27 juni.

Moons of Elsweyr verwelkomt vele nieuwe kaarten in Elsweyr thema, van Khajjit tot draken en lafhartige Imperials. Met meer dan 75 nieuwe kaarten belooft Moons of Elsweyr de mogelijkheden nog maar eens flink op te schudden.

Vanaf nu kunnen spelers zich voorbereiden met de in tijd beperkte Moons of Elsweyr pre-order-bundel. Voor € 54,99 kunnen spelers 50 card packs en een Legendary card van Moons of Elsweyr ontvangen wanneer die releaset en kunnen ze ook de exclusieve ‘Bearer of the Wrathstone’ meteen vrijspelen. Download Legends gratis vandaag en verlies je in de unieke Elder Scrolls verhalen, vesla je vijanden en test je vaardigheden in de best-in-class strategy card game, ontworpen voor zowel diehard Elder Scrolls fans als nieuwkomers.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers