Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 150

Volgende evolutie van PES is er: eFootball PES 2020 aangekondigd

 12 jun. 2019
07:01
Konami Digital Entertainment B.V. heeft vandaag op de Electronic Entertainment Expo (E3) 2019 de details bekendgemaakt van de volgende episode van de PES reeks, eFootball PES 2020 (PES 2020).

De basisversie met Barcelona spits en wereldster Lionel Messi als headliner is vandaag via pre-order verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One™, and PC STEAM voor £59.99.

“Topvoetballer zijn vraagt om jaren van toewijding en voortdurend bijschaven van je techniek. eFootball PES 2020 weet dit realistischer weer te geven dan elk ander spel dat ik ooit gespeeld heb. Dat is een unieke prestatie en ik ben er heel trots op om het gezicht op de cover te zijn,” aldus Lionel Messi, profvoetvoetballer en huidige spits van Barcelona.

Spelers kunnen bovendien de exclusieve digitale LEGEND EDITION bemachtigen, met daarin een centrale rol voor Braziliaans icon Ronaldinho voor £79.99 RPP. Andere bonus features van de LEGEND EDITION zijn exclusieve 2019 3D scans van Ronaldinho en Messi via een ‘10-match loan’ voor myClub. Iedereen die een pre-order plaatst voor een van de digitale versies, krijgt bovendien Andrés Iniesta én 1,000 myClub coins.

eFootball PES 2020 leidt een nieuw decennium in van toonaangevende voetbalsimulatie, met de uitgesproken belofte om eFootball revolutionair te vernieuwen en de sport te introduceren bij een wereldwijd publiek. De PES reeks blijft zo veel mogelijk realisme nastreven en onder meer door goed te luisteren naar feedback van fans, zijn verschillende impactvolle wijzigingen doorgevoerd, die spelers volledige vrijheid en controle geven. Belangrijke wijzigingen zijn onder meer een geremasterde versie van Master League, een compleet nieuwe speelmodus genaamd Matchday en een compleet vernieuwde visuele identiteit van de spelmenu’s.

Jonas Lygaard, Senior Director Brand & Business Development bij Konami Digital Entertainment B.V.: “De aankondiging van eFootball PES 2020 van vandaag en onze nieuwe positionering onderstrepen de toewijding van ons bedrijf aan de opkomende sport eFootball en de vooruitgang die we in deze richting hebben geboekt met vorige PES versies. Met KONAMI’s voortdurende investering in de PES LEAGUE en eFootball.Pro toernooien, plus onze drive om de lat voor voetballsimulatie-games steeds hoger te leggen, zijn we nu enthousiaster dan ooit over de toekomst van de eFootball PES reeks.”

Door de expertise van de legendarische middenvelder Andrés Iniesta actief in het spel op te nemen, heeft deze nieuwe versie meer diepgang en authenticiteit gekregen, inclusief een directe doorvertaling van zijn unieke talent om de ruimte om hem heen te ‘lezen’ en zo door middel van een dynamische dribbeltechniek door de kleinste gaatjes in een anders ondoordringbare verdedigingslijn te glippen; de Finesse Dribble.

De unieke stijl van Ronaldinho, die bekendstaat als een van ’s werelds meest spectaculaire spelers, is eveneens opgenomen in PES 2020, door middel van animaties die spelers in staat stellen om als de man zelf te bewegen, met een niet te evenaren technische flair en vloeiende bewegingen om verdedigers te verslaan, zoals first-touch technieken en borst- en rugcontrole.

Master League Remastered
Er gaat veel veranderen aan de bij fans favoriete speelmodus Master League, die gekenmerkt wordt door een krachtig nieuw interactief dialoogsysteem, dat spelers controle geeft als het gaat om het bepalen van het verloop van de wedstrijd. Dit stelt spelers in staat te reageren op een manier die bij hun persoonlijkheid past, om progressie te stimuleren en hun eigen Master League ‘story’ te creëren.

De transfermarkt in PES 2020 zal bovendien gebruikmaken van een gloednieuw algoritme, dat ervoor zorgt dat transfers, transfer fees, salarissen en andere elementen een getrouwe weergave van de werkelijkheid zijn.

Verdere extra’s zijn onder meer:
• De mogelijkheid om sponsorlogo’s te creëren en te customizen, die in de achtergrond zullen worden weergegeven tijdens interviews en in het scherm van het Master League hoofdmenu.
• De mogelijkheid om eigen ‘custom’ trainers te creëren met vooruitstrevende
3D scanning-technologie, die spelers in staat stelt om beelden te gebruiken van individuen met uiteenlopende posturen en lengtes.
• Óf de mogelijkheid om te spelen via Master League en hierbij verschillende legendarische trainers als je avatar te gebruiken, inclusief Zico, Cruyff and Maradona.

Splinternieuwe speelmodus: Matchday
In een splinternieuwe speelmodus for PES 2020, weet Matchday de essentie van voetbalcultuur door te vertalen naar een competitief format dat spelers van de tribune haalt en ze in het veld plaatst. Verzeker jezelf van een basisplaats aan het begin van iedere wekelijkse wedstrijd, waarbij iedere perfecte passeerbeweging en ieder prachtig doelpunt meetelt voor de overwinning.

Bundel je krachten met andere PES nieuwkomers en ervaren veteranen en span samen om een collectieve voorsprong op te bouwen in aanloop naar de Grand Final. Zodra elk wekelijks toernooi zijn laatste fase bereikt, worden de resultaten van alle groepswedstrijden geanalyseerd om aan elke zijde de best presterende speler aan te wijzen. Deze spelers worden geselecteerd als Representatives, die een basisplaats verdienen om te strijden in de Grand Final voor de zijde die zij willen vertegenwoordigen – volledig te bekijken via een livestream feed in Matchday mode.

Extra game features:
Los van Master League en Matchday zijn er meerdere belangrijke veranderingen aangebracht in PES 2020 die een direct resultaat van feedback van fans zijn. Onderdeel hiervan zijn verbeterde onderscheppingsmechanismes en nieuwe technieken; contextgevoelige trapnauwkeurigheid, realistischere verdediging en de toevoeging van opzettelijk vals spel.

Met de introductie van verbeterde belichting, betere spelersmodellen, realistische cutscenes en herhalingen, plus een compleet nieuwe camerahoek die de look & feel van een live uitzending mogelijk maakt, heeft het spel er nog nooit mooier uitgezien.

eFootball PES 2020 wordt beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One™ en PC STEAM vanaf 10 september (Americas / Europa) / 12 september (Azië). De game is verkrijgbaar in twee versies, met de niet te evenaren Lionel Messi als het gezicht voor de basisversie en Ronaldinho als het het gezicht van de LEGEND EDITION (alleen digitaal).

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers