Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307

Konami en FC Barcelona maken meerjarig partnership bekend

 12 jun. 2019
07:02
Konami Digital Entertainment B.V. heeft de verlenging van het partnership met de legendarische club FC Barcelona bekendgemaakt – een succesvolle relatie die al begon in 2016.

“FC Barcelona is al sinds drie jaar een trouwe partner van Konami en we zijn heel blij om deze topclub aan onze zijde te hebben nu we de meest ambitieuze titel tot nu toe in de PES series lanceren: eFootball PES 2020,” aldus Jonas Lygaard, Senior Director Brand & Business Development bij Konami Digital Entertainment B.V. “FC Barcelona deelt onze ambitie op het gebied van eFootball en samen kunnen we de sport tot nieuwe hoogten stuwen."

KONAMI en FC Barcelona hebben hun relatie verlengd met een nieuwe ‘Global Partners’ overeenkomst,
die KONAMI niet alleen uitgebreid toegang geeft tot de sterspelers van de club, maar ook prominente zichtbaarheid tijdens ‘real world’ wedstrijden. Om dit optimaal te benutten, heeft KONAMI het team eerder dit jaar bezocht en een volledige 3D body scan uitgevoerd bij iedere speler.

Het verbazend realistisch nagemaakte Camp Nou, FC Barcelona’s beroemde thuisbasis, blijft eveneens exclusief voorbehouden aan de PES series – zowel console als mobiel.

Josep Pont, Board Member responsible for the Commercial Area at FC Barcelona commented, “We are delighted to be able to renew our partnership with KONAMI. Our relationship began three years ago and this new agreement as Global Partners is testament to our shared journey, with clear commitment to the quest for excellence and to such common values as effort, teamwork and respect. It also reinforces our commitment to connecting with fans all around through the e-sports universe”.

FC Barcelona is opgericht in 1899 in Barcelona, Catalonië. Het team is alom bekend bij fans onder de nickname ‘Barca’, en heeft sinds de oprichting de UEFA Champions League 5 keer gewonnen, het Spaanse nationale kampioenschap 26 keer, en daarnaast nog vele andere kampioenschappen. Met bijna 145,000 Socios, (leden) is FC Barcelona onder supporters een van de populairste clubs ter wereld en eveneens een van de populairste sportclubs in social media.

Het vernieuwde partnership is niet te missen aangezien KONAMI vandaag ook eFootball PES 2020 onthuld heeft, met daarin een centrale rol voor de legendarische Barca spelers Lionel Messi en Ronaldinho. Zij zijn de gezichten van de nieuwe game; Messi voor de basisversie en Ronaldinho voor de LEGEND EDITION, die ook een 3D gescande versie van het Braziliaanse icoon bevat.

eFootball PES 2020 leidt een nieuw decennium in van toonaangevende voetbalsimulatie, met de uitgesproken belofte om eFootball revolutionair te vernieuwen en de sport te introduceren bij een een wereldwijd publiek. De game bevat een compleet nieuwe speelmodus genaamd Matchday, die fans in staat stelt wekelijks bij elkaar te komen om elkaar te treffen in grote wedstrijden en hun overwinningen op hun rivalen veilig te stellen.

eFootball PES 2020 zal op 10 september verkrijgbaar zijn in Europa, voor PlayStation 4, Xbox One en PC STEAM. Pre-orders zijn vanaf nu mogelijk, zowel voor de standaard als voor de legend editions.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 08-2019
Laatste actieve gebruikers