Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 150

Konami's hitserie maakt comeback met Contra: Rogue Corps

 12 jun. 2019
07:05
Konami Digital Entertainment, B.V. heeft met CONTRA: ROGUE CORPS de terugkeer ingeluid van de Contra hitserie naar console en PC. Vanaf 26 september kunnen spelers de serie die sinds 1987 talloze schietspellen geïnspireerd heeft zelf ervaren.

Om de verrassing rondom de ontwikkeling en lancering van CONTRA: ROGUE CORPS nog groter te maken, kondigt KONAMI ook nog met plezier de Contra Anniversary Collection aan. Deze omvat 10 klassieke games uit de roemruchte Contra serie en is vanaf nu te koop in alle digitale game stores.

CONTRA: ROGUE CORPS is een zogenaamde ‘third-person action game’ voor dubbele controller, ontwikkeld voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, en PC (STEAM). Door niemand minder dan de man achter CONTRA III: THE ALIEN WARS en CONTRA: HARD CORPS, Nobuya Nakazato, die meer dan 25 years toonaangevende ervaring met de serie heeft samengebald in CONTRA: ROGUE CORPS, met enorme en bizarre vijanden, over-the-top geweld en een ijzersterke bezetting van diverse inzetbare karakters die bijdragen aan het brutale karakter van de de game.

Verschillende jaren na het plaatsvinden van de Alien Wars, volgt CONTRA: ROGUE CORPS een voormalige militaire groep, opererend aan het randje van de samenleving als premiejagers en schatzoekers in de ‘Damned City’. Hier overleven vraagt om snelle reacties, krachtige wapens, een incidenteel orgaan en kunstmatige nabootsing. Spelers zullen missies vervullen binnen PVE campagnes en middelen vergaren om hun geschut te verzwaren, om zo te overleven in de Damned City. Als al het andere mislukt… breng dan een vriend mee en maai samen vijanden neer in online én lokale multiplayer spelmodi!

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers