Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307

Reis vanaf 22 augustus naar het hiernamaals in Oninaki

 12 jun. 2019
07:07
Square Enix Ltd.,maakte vandaag tijdens het Square Enix Live E3 2019-evenement bekend dat ONINAKI, de nieuwste action-RPG van het getalenteerde Tokyo RPG Factory-team, op 22 augustus 2019 zal verschijnen voor het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en STEAM.

ONINAKI is de derde titel van Tokyo RPG Factory en de eerste toenadering van de studio in het action-RPG-genre. Ook deze nieuwe game ondersteunt de missie van de studio om inspiratie uit klassieke Japanse role-playing games te putten voor een boeiende ervaring op moderne platformen. Na de release van I Am Setsuna in 2016 en LOST SPHEAR in 2018, biedt ONINAKI met zijn geïnspireerde art-direction, diepgaande personage-ontwikkeling en meeslepende verhaallijn een unieke, maar toch vertrouwd voelende JRPG-ervaring.
In ONINAKI gaan spelers op reis met Kagachi, een jonge Watcher wiens taak het is om verloren zielen naar de volgende wereld te begeleiden. Wanneer hij kennismaakt met het mysterieuze meisje Linne, raakt zijn lot verstrengeld met bloed en dood. Tijdens hun reis maken spelers ook kennis met Kushi, een voorbeeldige Watcher en betrouwbare leider, Mayura, een Watcher met een goed hart, en de Night Devil, een kwaadaardig wezen uit een vergeten tijd.

   


Totaal aantal stemmen: 0

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 08-2019
Laatste actieve gebruikers