Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
- Ja, een Xbox scarlet
50%
- Ja, een PlayStation 5
11%
- Google Stadia voor mij!
5%
- Ik blijf bij Nintendo
16%
- Voorlopig niet
10%
- Anders...
8%
 Reacties: 1   Stemmen: 359

Red Dead Online: Sport of Kings Showdown mode en bonus care packages

 12 jun. 2019
09:51
Ga te paard de strijd aan om de brandende fakkel te bemachtigen, en alle seinvuren van je team aan te steken om te scoren in Sports of Kings. De nieuwste Red Dead Online Showdown Mode is een ware test van rijkunst voor twee teams van vier tot acht spelers, met afgezaagde Shotguns voor close combat, en zeldzame single-shot Dynamite Bow pickups aan beide kanten van de fakkel om de kansen gelijk te maken.

De Wheeler, Rawson en Co. Catalogus ontvangt deze week een trio aan nieuwe kleding-items. Bescherm je hoofd, nek en schouders van de brandende zon terwijl je er buitengewoon uitziet in de Strung Sombrero. De Gibbston Pants, met handgesneden leren details en kruislings-gestikte zijkanten, is perfect voor zowel stad als land. Verder ontvangt het Wheeler, Rawson en Co. magazijn het volledig zwarte variant van de Chuparosa Poncho, handgeweven ten zuiden van het grensgebied. Gooi hem over je schouder voor een joviale look.

De aankomende twee weken ontvangen alle spelers die tenminste Rank 10 hebben een care package met daarin Aas en speciale Pijlen zoals de Poison Arrow, een krachtig wapen voor grote doelwitten dat normaal gesproken wordt gemaakt met pijlen, veren en Oleander na het verkrijgen van een Poison Arrow-pamflet.

Spelers van minimal Rank 20 krijgen een extra pakketje dat Provisie en Big Game Meats bevat, zoals de Minty Big Game Meat - dat je normaliter kan koken door het verkrijgen van Big Game Meat – en je een Gold Health Core geeft.

Om je om de bonusdrempel qua Rank te helpen bereiken, kun je deze week profiteren van een 30% XP Boost bij alle activiteiten.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers