Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 360

Klassieke SaGa-serie keert terug met twee nieuwe titels

 12 jun. 2019
10:03
Tijdens het E3 2019 Live-evenement, kondigde Square Enix Ltd., aan dat het legendarische RPG-meesterwerk Romancing SaGa 3 binnenkort zijn officiële Westerse debuut maakt met een geremasterde hd-versie voor consoles en mobiele apparaten. Daarnaast maakte SQUARE ENIX bekend dat SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS in ontwikkeling is voor een release in Europa en Noord-Amerika.

Romancing SaGa 3 is ontwikkeld door veteranen uit de industrie, inclusief de legendarische ontwikkelaar Akitoshi Kawazu, director van Romancing SaGa, SaGa Frontier en THE FINAL FANTASY LEGEND, en verscheen oorspronkelijk in 1995 in Japan. Deze gloednieuwe, geremasterde versie introduceert geoptimaliseerde graphics, nieuwe kerkers om te verkennen, nieuwe scenario’s en een nieuwe game+-functie.

SQUARE ENIX kondigde ook SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS aan, een verbeterde versie van SaGa SCARLET GRACE, die in 2016 alleen in Japan verscheen. Zowel nieuwkomers als fans van de franchise kunnen hun eigen avonturen vormgeven met een van de vier hoofdrolspelers - Urpina, Taria, Balmant en Leonard - met elk hun eigen unieke verhaallijn, waardoor spelers in feite kunnen genieten van vier verschillende RPG’s in één game.
Voor deze eerste Westerse release, bouwt AMBITIONS voort op de originele Japanse release met diverse verbeteringen en toevoegingen, inclusief nieuwe en verbeterde graphics, voiceovers voor personages, wapens, vaardigheden en meer. Daarnaast krijgen spelers toegang tot meer dan 70 bondgenoten om toe te voegen aan hun teams en kunnen ze gebruik maken van een nieuw turn-based timeline-systeem voor uiteenlopende gevechtsstrategieën. Tijdens hun reizen kunnen spelers ook kennismaken met nieuwe scenario’s, monsters en eindbazen.

Romancing SaGa 3 komt beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, het PlayStation Vita-handheld-entertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, Windows 10, STEAM, de App Store en Google Play. SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS komt beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-systeem, STEAM, de App Store en Google Play.

   


Totaal aantal stemmen: 0

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers