Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 371

inXile Entertainments Wasteland 3 debuteert nieuwe trailer tijdens E3

 12 jun. 2019
10:34
inXile Entertainment, de studio geleid door Interplay oprichter en Wasteland medebedenker Brian Fargo en Deep Silver kondigen met trots aan dat Wasteland 3 in lente 2020 verschijnt op Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 4, Windows, Mac en Linux. De legendarische serie die pionier was in het post-apocalyptische genre, laat spelers terug in de rol kruipen van Desert Rangers; wetsgeleerden in een post-nucleaire wereld die werken aan het herbouwen van de samenleving. Wasteland 3 ruilt de droge en stoffige hitte van het Amerikaanse zuidwesten in voor het permanent bevroren Colorado, met een aantal ijzige nieuwe locaties waar Rangers van een koude kermis thuiskomen.

Naast de toevoeging van verhalende keuzes en consequenties en de tactische turn-based gameplay waar de serie bekend om staat, heeft Wasteland 3 ook gloednieuwe features inclusief een dynamisch gesprekssysteem die de gekke en wilde bewoners van Colorado uitlicht, een upgradebaar spelersvoertuig en de mogelijkheid om samen met een vriend online het verhaal te spelen.

inXile CEO Brian Fargo: “Wasteland 3 is een passieproject voor inXile en mij in het bijzonder. Ik regisseerde de eerste Wasteland in 1988 en het vervolg was één van de eerste grote Kickstarter-successen, het is een seire waar we erg veel om geven. Dankzij onze samenwerking met Deep Silver en Microsoft kunnen we de soort diepgaande ervaring bieden die Wasteland-fans willen en verwachten.”


   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content