Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 197

The King of Fighters op de vuist in Dead or Alive 6

 19 jun. 2019
06:45
KOEI TECMO Europe en Team NINJA kondigen de toevoeging aan van de eerste twee DLC-personages die hun entree maken in het DEAD OR ALIVE 6-universum, de enige echte Mai Shiranui en Kula Diamond uit THE KING OF FIGHTERS. Deze nieuwe personages zijn nu beschikbaar als deel van de DOA6 Season Pass 1.

Mai Shiranui, bekend onder KING OF FIGHTERS-fans als ‘The Alluring Ninja’, is een kunoichi (vrouwelijke Ninja) en Shiranui-stijl ninjutsu gebruikster. Deze lenige vechtster gebruikt grote waaiers als wapens, terwijl ze met haar flitsende kleding en vurige aanvallen tegenstanders zonder genade te lijf gaat.

Samen met Mai komt ook ‘The Ice Doll’ Kula Diamond naar DEAD OR ALIVE 6. Diamond gebruikt snelle slagen en onverwachte overgangen naar speciale aanvallen door middel van cancels. Ze heeft de mogelijkheid om ijs in haar aanvallen te gebruiken, waardoor ze een voordeel heeft over bevroren vijanden dankzij de kracht om waterdeeltjes in de lucht de bevriezen. Diamond werd door de NESTS-organisatie als aangepast mens ter wereld gebracht. Dit bracht wat complicaties met zich mee, waaronder een vreemde snoepverslaving en een jonger uiterlijk dan haar daadwerkelijke leeftijd.

DEAD OR ALIVE 6 is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 Computer Entertainment System, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X, het alles-in-één entertainmentsysteem van Microsoft en digitaal op Windows PC via Steam.


   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers