Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 507

Red Dead Online: Laatste week voor Rank 10 en 20 Care Packages

 19 jun. 2019
13:10
Voor degenen die nog Rank 10 of 20 moeten bereiken in Red Dead Online: je hebt nog tot 24 juni om deze grenzen te passeren en een paar speciale, eenmalige care packages bomvol met waardevolle ammunitie en provisie te verdienen.Spelers van tenminste Rank 10 krijgen premium jacht-supplies, waaronder aas om een prooi mee te lokken, 20 Small Game Arrows waarmee je kleinere dieren kan doden, en Poison Arrows om grote en gevaarlijke prooien mee uit te schakelen. Je ontvangt ook 20 Fire Arrows om in gevecht te gebruiken.
Als je tegen 24 juni tenminste Rank 20 hebt bereikt, krijg je handige voorzieningen; van 5 blikken Jolly Jack’s die je Dead Eye-meter versterken met een gouden buitenrand, en 3 Oregano Big Game Meat waardoor je Stamina-meter een gouden core krijgt.

De nieuwste toevoegingen aan de Wheeler, Rawson en Co.-catalogus bevat de Lightfoot Pants, een nieuw ontwerp met steekzakken aan de voorkant en statement-stiksels rond de taille, knieën en zijnaden. Je kunt ook voor een meer vredige uitstraling gaan met de door een adelaar-versierde Austin Boots. De inventaris van de Wheeler, Rawson en Co bevat ook een drietal beperkte voorraadartikelen. Bijvoorbeeld de grootse, volledig gevoerde Charro Jacket van hertenleer met handgestikt brokaat en mooie koperen knopen op de borst én koperen manchetten. Er zijn ook nog de prachtige Vaquero Baroque Spurs – leren sporen met een handgemaakt reliëf en sierlijk spoorraadje – en de Clymene Coat. Een prachtige jas met een verbluffend tweekleurig ontwerp, die is voorzien van zacht gelijnd bovenleder en mooie koperen knopen. Verder verlicht niets de verpletterende last die het leven soms kan zijn meer dan het toegeven aan een driftbui. Laat je frustratie de vrije loop, en barst in woede uit met de Hissy Fit emote.

Geen tweede kansen, één leven, en alles hangt af van wat je ermee doet in de nieuwe Elimination Series Playlist. Beschikbaar via het Red Dead Online menuscherm, kun je voor Elimination Series kiezen om mee te doen aan Make it Count met pijl en boog of Throwing Knives op verschillende locaties. Of kies voor de Elimination Series Large om met grotere groepen mee te doen aan Gun Rush.

Doe mee aan de Elimination Series Playlist, en krijg 30% XP en RDO$ boost. Win een match in de Elimination Playlist, en krijg 60x High Velocity ammunitie voor elk type wapen (Pistool, Revolver, Repeater en Rifle).

Naast de Elimination Series Playlist bonussen, biedt deze week een geweldige kans om je voorraad van Health Cures, Bitters, Snake Oil en Miracle Tonics op te bouwen, met 25% korting op alle Tonics.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content