Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 633

Kraak vanaf 8 november puzzels in Layton's Mystery Journey

  3 jul. 2019
07:58
Puzzelfans kunnen komende herfst hun vergrootglazen, notitieblokjes en Joy-Con-controllers erbij pakken, want op 8 november verschijnt LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot - Deluxe Edition voor de Nintendo Switch. Bezoekers van het Japan Expo-evenement dat komend weekend plaatsvindt in Frankrijk kunnen als eerste Europeanen de game spelen, waarbij de kenmerkende Layton-vormgeving en puzzelgerichte gameplay voor het eerst in HD op tv-schermen verschijnt.

In dit deel van Layton's mysterie-puzzel-serie wordt de beroemde professor Hershel Layton vermist, waarna zijn dochter Katrielle – een slimme en levendige jongedame met het talent om op basis van slechts weinig bewijs tot de waarheid te komen – zich opwerpt als nieuwe hoofdrolspeler. Tijdens haar eerste grote avontuur krijgt ze hulp van een kleurrijke cast van personages die voor het eerst in de serie verschijnen, waaronder een jonge student genaamd Monty Peynful die optreedt als haar assistent, en Sherl, een pratende hond die begint als eerste klant van Katrielle maar al snel haar hulpje wordt.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot - Deluxe Edition is de eerste game in de LAYTON-serie die speelbaar is op tv-schermen, wat speurneuzen de perfecte gelegenheid biedt om het puzzelplezier met vrienden en familie te delen. De besturing is weer eenvoudig en intuïtief als altijd, waarbij de game kan worden gespeeld met knoppenbediening, bewegingsbediening of - in de handheld-stand - het touchscreen van de Nintendo Switch. Daarnaast zorgt een schat nieuwe content en bijgewerkte gameplay-functies ervoor dat zowel fans van de LAYTON-serie als nieuwkomers heel wat hebben om hun hersenen over te breken. Hieronder een opsomming van de vernieuwingen:

• Nieuwe puzzels: Deze Deluxe Edition bevat meer dan 40 gloednieuwe puzzels, daarnaast zijn sommige puzzels uit de Nintendo 3DS-versie verbeterd.
• Verbeterde layout en scherpere graphics: De belangrijkste informatie voor elke puzzel is nu zichtbaar op één scherm, en alle graphics zijn verbeterd in HD.
• Ontgrendelde DLC: Content die eerder alleen beschikbaar was als betaalde DLC, zoals de “Daddy’s Girl”- en “Luke Lookalike”-kostuums, is nu vanaf het begin al beschikbaar.
• Nieuwe outfits: Meer dan 50 nieuwe, vrijspeelbare outfits zijn toegevoegd.

Het mysterie-avontuur krijgt een nieuwe dimensie met nieuwe puzzels, nieuwe kostuums en nieuwe manieren om te spelen. LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition komt op 8 november naar de Nintendo Switch.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers