Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 337

Precies wat de dokter had voorgeschreven! Dr. Mario World is nu verkrijgbaar voor iOS en Android

 10 jul. 2019
12:00
Nintendo’s nieuwste mobile game, Dr. Mario World, is nu verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten. In deze free-to-start puzzelgame wordt de wereld geteisterd door opdringerige virussen, die Dr. Mario en zijn vrienden moeten deze bestrijden door er capsules van dezelfde kleur tegenaan te plaatsen. Bekijk de inleiding op de multiplayer van Dr. Mario World op het YouTube-kanaal van Nintendo Mobile.

In Dr. Mario World moeten spelers de tijd nemen en hun aanpak zorgvuldig plannen, omdat elke combinatie van virussen in een level met een beperkt aantal capsules moet worden opgelost. Gelukkig is Dr. Mario niet de enige die dienst heeft om het tegen de virussen op te nemen. Een kantoor vol dokters, inclusief Dr. Peach, Dr. Bowser, Dr. Toad en vele anderen, is beschikbaar om spelers te helpen de vervelende virussen te bestrijden met diverse virusslopende vaardigheden. Andere klassieke personages uit het Super Mario-universum zoals Goomba, Koopa Troopa en Shy Guy verschijnen als assistenten, om dokters te ondersteunen met hun waardevolle passieve vaardigheden en effecten, waarbij spelers zelfs twee assistenten tegelijk kunnen selecteren. Bij de lancering zijn meer dan 200 levels in verschillende werelden beschikbaar, terwijl na de lancering nog nieuwe dokters, assistenten, levels en werelden worden toegevoegd aan Dr. Mario World.

Dr. Mario World kan ook met vrienden en familie van over de hele wereld worden gespeeld. Door Dr. Mario World te koppelen aan Facebook of hun Nintendo Account, kunnen spelers niet alleen zien hoe ver hun vrienden zijn gevorderd in de Stage Mode, maar ook uithoudingsvermogenharten verdienen en ontvangen door de Stage Mode te spelen. In de Versus Mode kunnen spelers de spanning opvoeren door hun vrienden en andere spelers online uit te dagen voor een realtime-potje één-tegen-één. Het koppelen met Facebook of een Nintendo Account is niet vereist om anderen uit te kunnen dagen in de Versus Mode.

Dr. Mario World, het nieuwste deel in Nintendo’s klassieke, virusbestrijdende puzzelgameserie, is beschikbaar om te downloaden op iOS- en Android-apparaten.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content