Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Ga jij in 2020 next-gen?InfoGa jij in 2020 next-gen?
- Ja, een Xbox scarlet
50%
- Ja, een PlayStation 5
11%
- Google Stadia voor mij!
5%
- Ik blijf bij Nintendo
16%
- Voorlopig niet
10%
- Anders...
8%
 Reacties: 1   Stemmen: 359

Race voor roem in de eerste GRID Gameplay Trailer

 11 jul. 2019
07:03
Vonken schieten in het rond, auto’s vliegen uit de bocht en rivalen worden gemaakt in de eerste GRID gameplay trailer, uitgebracht door Codemasters. Het licht springt op groen en auto’s strijden voor de eerste plek, terwijl ze richting de eerste bocht denderen in deze langverwachte terugkeer van de geliefde racing-franchise die naar de Playstation®4 Computer Entertainment System, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam) komt. Spelers die GRID pre-orderen of de Day One Edition of Ultimate edition aanschaffen krijgen de Aston Martin Vantage GT4 als bonuscontent.

Met op de achtergrond een aantal nieuwe racelocaties achtervolgt de groep meedogenloos de raceleiders. Vanaf de zinderende hitte op de straten van Havana tot aan het circuit van Brands Hatch, het racen is zowel bekwaam als onvoorspelbaar. Het toont de spanning en drama die spelers ervaren wanneer de game uitkomt op 11 oktober 2019 voor consoles en PC. De verbluffende beelden van San Francisco en Zhejiang Circuit plaatsen de coureur middenin de actie en geven een echt snelheidsgevoel, waar auto’s zoeken naar de kleinste inhaalkans door conventionele middelen of door een rivaal in de muur te beuken.

De race komt tot z’n einde met een confrontatie tussen de Pontiac Firebird Modified en Chevrolet Camaro SSX in de laatste bochten en het rechte stuk van San Francisco. Eén fout kan al het verschil betekenen tussen de zoete smaak van overwinning en bitter verlies. De trailer laat beide de risico’s en de beloningen zien van iconische raceauto’s tot hun uiterste duwen, met op de achtergrond ‘The Light’ van Sophie and the Giants.

GRID is een race-ervaring als geen ander. GRID geeft met de inspriatie van de originele franchise een frisse blik op het genre met nieuwe content, nieuwe ervaringen en nieuwe verhalen die staan te popelen om verteld te worden. GRID draait om onvoorspelbaar racen waar alles kan gebeuren wanneer de lichten groen worden. Het is een gloednieuw hoofdstuk in de GRID-franchise; een game die de verwachtingen reset.

“De reactie op de GRID-aankondiging was geweldig en er is oprecht enthousiasme voor ons om meer van de game te onthullen”, zei Chris Smith, GRID Game Director bij Codemasters. “We wilden een opwindende race-ervaring creëren als geen ander en de nieuwe trailer geeft onze fans een glimp van wat ze kunnen verwachten. Spelers zullen uitdagende en strijdbare races ervaren met alle AI-coureurs en dit creëert een levende, ademende wereld waar alles mogelijk is en eindposities verdiend moeten worden. Of het nu gaat om wedstrijden in het midden van het peloton of wheel-to-wheel gaan voor de overwinning, er zijn geen gemakkelijke zeges en onze spelers zullen zowel genieten van als zich vergapen aan de meest competitieve GRID tot nu toe. "


   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers